morvarid_ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 939 عنوان کسی قلم پاک سازی پوستی خونگی که خال برمیداره استفاده کرده ؟؟ 74 بازدید | 5 پست میگن خیلی خوبه ولی بعضیا میگن جاش میمونه و قرمز میشه؟ من بدن و صورتم پر خال .میخوام بخرم از دیجی کالا ولی میترسم 1399/02/16 | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_آرامش_ عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 6604 خال نشنیدم برای جوشهای سر سیاه من دارم اسمش پیلینگ هستخیلی راضی ام اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید
انارسیاه عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 258 من خودم ک ندارم ولی رفتم برام انجام دادن،اولش قرمزیو ک داره باید مرتب ترمیم کننده بزنیدوتاش ک کنار لبم بود کلا محو شد یکی رو بینی داشتم ک رفته ولی جاش لک شده و از قبلش بهتره البتهی دونه هم رو گونه م داشتم ک جاش ی ذره موندهواسه بقیش میرم لیزر دیگه
morvarid_ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 939 خال نشنیدم برای جوشهای سر سیاه من دارم اسمش پیلینگ هست خیلی راضی ام نه پیلینگ فرق داره.نه این برا از بین بردن خال و لکه مخصوصن.حتی برا کوچک کردن بینی هم استفاده میشه.
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 نه پیلینگ فرق داره.نه این برا از بین بردن خال و لکه مخصوصن.حتی برا کوچک کردن بینی هم استفاده میشه. قيمتش چنده؟🧡 كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم