2777
2789
می تونی کتابای رشته ریاضی رو یه دور بخونی ببینی خوشت میاد یا نه

خوندم راستش همرو تا سال دوازدهم دانلود کردم ولی ادم با نگاه نمیفهمه باید بخونه ببینه زده میشه یا نه که شدنی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی یچه ها نظرتون درباره رشته تجربی چیه

تجربي اكثر رشته هاش خوبن

ي اميدي هست واسه اينده

پرستاري

مامايي

ازمايشگاه

دارو

دام پزشكي

روانشناسي خانواده

گفتار درماني

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خوندم راستش همرو تا سال دوازدهم دانلود کردم ولی ادم با نگاه نمیفهمه باید بخونه ببینه زده میشه یا نه ...

عزیزم اگه علاقه واقعا داشته باشی استعدادهم خود به خود شکوفا میشه فقط باید واقعا علاقه قلبی داشته باشی

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
با اجازه اسی یچه ها نظرتون درباره رشته تجربی چیه

باید از دهم خررررررررر بزنی سال دوازدهمم دو برابر اونا اگه میخوای پزشک شی 

چون رقابت خیلی سختیه سوالاشم پیچیدس

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نظری شما بخشی از کاره ولی همش نیست

با دكتراش توي مملكت بيكارن

دكترا از شريف و امير كبير

كرفتي چي ميگم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
از استدلال و امار خیلی بدم میاد  

یعنی به نظرت استدلال انسانی بیشتر از ریاضیه؟؟ 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
اگه تجربی بری و رشته خوب قبول نشی مجبوری بری دانشگاه ازاد

دانشگاه ازاد بهتره يا اينكه با مدرك بهترين دانشگاه كشور راننده تاكسي بشي!؟