2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام مدیریت بخونم ولی از ریاضی میترسم میگن خیلی سخته

رشته های مدریت بیشترش به انسانی مربوطه 

باید با توجه به روحیاتت تصمیم بگیری

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
میخوام مدیریت بخونم ولی از ریاضی میترسم میگن خیلی سخته

میخوای مدیریت بخونی چرا میری ریاضی برو انسانی 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

من خوندم 😍 بینهایت هم عاشق ریاضیم بی نهایت عاشق فیزیکم عزیزم اگه علاقه واقعا داشته باشی برات زیبا ترین میشن😍❤️

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 

با اجازه اسی یچه ها نظرتون درباره رشته تجربی چیه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

رشته های مدریت بیشترش به انسانی مربوطه  باید با توجه به روحیاتت تصمیم بگیری

من خیلی فکر کردم انسانی که عمرا ولی برای دانشگاه های خارج فکر میکنم ریاضی پذیرشش بالاتر باشه

نخون

فقط همين

مگه اينكه از الان روي زبانم كار كني و بعد ليسانس بري از ايران

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻