الان خجالت میکشم اینجا بگم دلم رابطه میخولست بهش گفتم پسرم رو زود خوابوندم اومدم دیدم خودش رو زده خواب، الانم خوابیده اعصابم ریخته بهم اخه من کاره اشتباهی کردم هر وقت از طرف من باشه اینجوری میشع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که بگم تمام سعیشو میکنه بیدار بمونه ، اگر هم بچه ها نخوابن و شوهرم خوابش ببره ، خیلی راحت میرم بیدارش میکنم ، شما هم میرفتی بیدار میکردی .😜
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
سلام دوستای گلم یه کانال دارم پر از مانتوهای خوشگل با قیمت فوق العاده مناسب دوست داشتین عضو بشین و برای عید حسابی خرید کنید..ممنون میشم کانال رو به دوستاتون معرفی کنید..از ما حمایت کنید😊🙏
شاید اونم نگران همین موضوع بوده. تو هم پرسیدی یهو استرس بهش وارد شده
نمیدونم،به هرحال تا حدی بوده که۵ روزه براش مهم نیس مردم یازنده☺
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️