2777
2789
عنوان

مدرك تحصيلي شوهرتون چيه و چه كارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیپلم .آزاد 

همیشه دوست داشتمهمسر آیندم کارمند بود ....

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم ناراحت نباش الان وضع همه جوناهمینه. منم خودم لیسانس دارم ولی بیکارم شوهرمم لیسانس داره ولی میوه فروشی داره. خداروشکردرامدش خوبه. همه که نبایدبامدرک تحصیلی برن سرکار. مهم اینه ک ادم روزی حلال بیاره سرسفره

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

دانشجوی دکترای حقوق .کارشناس ارشد و مشاوره حقوقی یکی از بانکها هستن . مدرک خیلی مهم نیستا .آدم باشه مهربون باشه شعور و شخصیت داشته باشه  خیلی مهم تره .دیدگاهت و عوض کن. خیلی براتون مهمه کمکش کن درسش و ادامه بده دیگه از قوق دیپلم به لیسانس رسیدن اب خوردنه 

نمیدونم چون ندارم😅 یه حس ششمی بگه شوهرم چه کارس😁😁😁

مشاور املاکی خوبه؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
نمیدونم چون ندارم😅 یه حس ششمی بگه شوهرم چه کارس😁😁😁

نون خشکی🤣🤣🤣

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍