2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم نه عزیزم من دکتر بهم گفته یا سوم برم آز بدم یا دهم خرداد دیگه یکی از ین دوتاریخو میرم شما چ ...

اهان فک کردم شما جلوتر از من هستید.... به من گفت بین ۲۹ تا ۳۱ ام همین ماه برم....فردا پس فردا یعنی...

ولی خیلی استرس دارم چهار نفر از اطرافیان با من باردارن هیچکدومشون دکترشون این آزمایش رو نفرستادن

سلام گلم نه عزیزم من دکتر بهم گفته یا سوم برم آز بدم یا دهم خرداد دیگه یکی از ین دوتاریخو میرم شما چ ...

میگم عزیزم چرا انقد بین تاریخهایی که به شما گفته فاصله اس؟یا سوم یا دهم ...دلیاشو بهتون نگفت؟

میگم عزیزم چرا انقد بین تاریخهایی که به شما گفته فاصله اس؟یا سوم یا دهم ...دلیاشو بهتون نگفت؟

چرا عزیزم من۲۷هم میتونم برم اینجا فقط شنبه ها و یکشنبه ها آزمایش غربال میگیرن من از آخر هفته۱۶یعنی اول هفده هفته میتونم برم اما گفت بهتره۱۷ب بعدبری دیگه میشه یا سوم یا دهم شاید دهم برم الان سونو هم مث آزفقط شنبه یکشنبه هاس براانومالی و ان تی و میتونم ازسوم برم اما من میخوام۱۷خردادبرم که دیگه تونوزده هفته و خوردی باشم خیالم جم باشه از هرچی ک میگه

بعد دقیقا هفته های من همون شنبه ها تکمیل میشنو میرم هفته بعدی طبق سونوم.طبق پریم ک بارداریم بیشتره سونوم کمتر نشون میده سن بارداریمو.براهمین همیشه برام رو شنبه ها برنامه میریزه

عزیزم منم همه چیزم خوب بود دکترمم گفت میتونی ازمایشو بدی میتونیم ندی ولی من انجام دادم 

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی

ببخشید جوابش باید چطور باشه؟شما جوابش رو گرفتید؟