2777
2789

سلام دوستان عزیزم. شب خوش. 

من ازونموقعی که یادمه فاصله بین دندونام خیلی ناراحتم میکرد. همیشه فکر میکردم چقدر زشته .من فک پایین و بالام دندونای جلویی از هم فاصله ی محسوسی داره. که با خیلی از دندونپزشکا هم مشورت کردم که متفق القول میگفتن این مشکل از دندونات نیست و ایراد از فک هست و باید جراحی بشه. و اینکه اگه فک جراحی بشه غیر ازینکه جراحی خیلی سختی هست ممکنه بعدش احتیاج به جراحی فک یا گونه هم باشه چون کلا سیستم صورت میریزه بهم. و بهم گفتن اگه تو حرف زدن و غذا خوردنت مشکل خاصی ایجاد نمیکنه بیخیالش شو.

ولی من همیشه تو فکرش بودم. و حتی خجالت میکشیدم که کامل بخندم. تا اینکه الان چند سالیه ازدواج کردمو دو تا بچه دارم. قبل از عید تصمیم گرفتم دندونامو کامپوزیت کنم و با کامپوزیت عیبسو برطرف کنم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

عکس طرفی بده ببینم

نیمرخ

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش دکترم که رفتم گفت کامل نمیسه فاصله رو برداشت ولی تا یه حدودی میشه کمش کرد. خلاثه با کلی هزینه و چندین جلسه انجام شد. فقط فک بالا ۸ واحد. ولی متاسفانه الانم اصلا احساس خوبی ندارم. و حتی نمیتونم ازین حسم به کسی چیزی بگم چون خیلی اصرار داشتم به این کار و جور کردن هزینه ش. 

حس میکنم خوب نشده. الانم نمیتونم درست بخندم. حس میکنم خیلی بد شده. خواستم نظر واقعیتونو بدونم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

کاش متوجه‌میشدم عکس دندونا وچیزای دیگه‌را چرااول نمیذارن 

ازاین که مردم‌وعلاف کنن یه سریا لذت میبرن😐😐

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 

الان عکس میذارم

منم فک بالام یکمی جلو بود یعنی دندونای بالام جلوتر از پایینی ها بود 

به منم گفتن جراحی  و ارتودنسی با هم که من قبول نکردم  ولی اگه ارتو کنی 50 در صد مشکلت حل میشه من فقط ارتودنسی کردم 90 درصد مشکلم حل شد😀😀😀

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
پیش دکترم که رفتم گفت کامل نمیسه فاصله رو برداشت ولی تا یه حدودی میشه کمش کرد. خلاثه با کلی هزینه و ...

اگه دلت میخواد بذار تا نظر بدیم 

اکرم‌میخوای معطل کنی خداوکیلی نمیخواد بذاری

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 

من دایی هام میگن دندونای خودت خیلی بهتر بود. توروخدا نظر واقعیتونو بگید