2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا اصلا هیچ‌ربطی نداره 

من دوتا بارداری قبلی کاملا متفاوت بود و جنسیت هر دو یکی بود !!

برا شما شاید متفاوت باشه جنسیتا چون من شنیدم ویار شبیه هم جنسیت متفاوته اخه خودم ک‌بزعکس بودم

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

من چیکار کنم خیلی ویار دارم همش بوی بد حس میکنم الان بوی مواد شوینده شدید تو بینیمه. دايم عق میزنم و دهنم خیلی بدمزست.چیکار کنم خیلی زجر میکشم. تروخدا اگه راهکاری دارین بگین تو هفت هفته ام

قدیما میگفتن اره جنسیت یکیه اما الانه همه چی فرق کرده

اره .خواهرم دوتا پسر داره میگه سر اولی حالت تهوع داشتم میگفتن دختره . سردومی حالت تهوع نداشته باز پسر بود . بعضی هام میبینی ویارشون علایمشون با یکی دیگه یکیه ولی جنسیت بچشون فرق داره

بی اشتهایی ، تهوع عصر و شب ، ضعف ، تمایل به ترشی و شوری ، شیرینی حالم رو بد میکنه ، کلا بیشتر نون خا ...

این ویارا اکثرا مشترکه تو بیشتر زنای باردار و‌این بخاطر ترشح هرمون های پروژسترون هستش ربطی ب جنسیت نداره 

بچه قبلیتون چیه؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖