2777
2789
عنوان

خونواده ی شوهرم

213 بازدید | 19 پست

من دو ساله عقدم،قرار بود عید عروسیم باشه ولی نشد ،خونمون حاظره همه کارامونو کردیم،ما رسم نداشتیم عقد طولانی باشه ولی متاسفانه خانواده ی شوهر خیلی سنگ انداختنو هر بار عروسیو انداختن عقب تا ک خورد ب کرونا،خونوادمم خیلی ناراضین از این عقد طولانی هم خودم هم همسرم داذیم اذیت میشیم ،اما خونواده ی شوهرم اصلا عینه خیالشون نیس خیلی خوشحالم هستن ک عروسی افتاده عقب ک عروسای دیگشون ک ک باردارند بچشونو فارغ بشن تو عروسی اذیت نشن

من جات بودم میرفتم سرخونه زندگیم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تقصیر اونا که نبوده

من باشم میرم‌خونم تا اوضاع روبه را بشه بعد جشن‌میگیرم

سخت نگیرین 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

هیچ کس درکمون نمیکنه از طرفی تو این دو سال شاید دوبار خونوادش اومدن خونمون برام مناسبتی کادویی اوردن اصلا از کادو ازشون توقع ندارم فقط میگم بیان خونمون بهم سر بزنن منم سرم جلو خونوادم بالا باشه ک ادم حسابم میکنن

شمام حامله شید ک زودتر عروسی بگیرن 😁

حل میشه عزیزم غصه نخور الکی این دورانو برای خودت تلخ نکن... دیروزود داره سوخت و سوز نداره. حرص خوردنت الکی فقط حال جفتتونو بد میکنه. اگه میتونید کاری انجام بدید، بدید اگر که نه غصه خوردن بدتر میکنه اوضاع رو 

هرچیزی باید همون موقع که ذوقشو داری اتفاق بیفته.. بعدش دیگه بی فایده س

ما آخر هفته عقد کنان دعوتیم تالار م گرفتن 

احتمالا یواش یواش عروسی ها دارن شروع میشن

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
ما آخر هفته عقد کنان دعوتیم تالار م گرفتن  احتمالا یواش یواش عروسی هوادارن شروع میشن

مراقب باشین خیلی🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
بروآرایشگا لباس عروس بپوش بروآتلیه عکس بگیر بدم برو سرزندگیت باپول عروسیتم بدن یه ماه عسل توپ برو بی ...

پدر شوهرم احازه نمیده میگه باید عروسی گرفت اخه رسم دارین شب عروسی پول جمع میکنن اینم میگه ما رفتیم عروسی مردم دادیم باید جبران کنن

هیچ کس درکمون نمیکنه از طرفی تو این دو سال شاید دوبار خونوادش اومدن خونمون برام مناسبتی کادویی اوردن ...

ازمنم ی بارخواستگاری ی بار قباله برون ی بارعقد ی بار حنابندون تموم خونه خودمم ک سالی ۱بارفقط عیدامیان

شمام حامله شید ک زودتر عروسی بگیرن 😁 حل میشه عزیزم غصه نخور الکی این دورانو برای خودت تلخ نکن... د ...

منو شوهرم الان پنج ماه باهم تو یه اتاق تنها نبودیم چون خونوادم سختگیرن میگن عروسی بگیره زنشو ببره