sobranie مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 184 عنوان ای خدااااااا خسته شدم از ایران و ایرانی بودن 414 بازدید | 46 پست مرز ها کی باز میشه؟؟؟؟؟؟داروهای خواهرم از خارج بیاد؟؟این چه مملکتیه؟؟؟ خسته شدیم به خدا خسسسسته ام از این مملکت بی صاحابدعا کنید شاید تو این ماه عزیز دعای شماها یه سببی بسازه کااااش 1399/02/15 | 20:01 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینامممممممم عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 3891 اولا که خواهرتون چه مریضی داره؟دوما حالا کاربریت میترکه😃😃😃
frances عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 781 الان میگی ما چیکار کنیم میخوای سقطط کنم تو کالیفرنیا آمریکا متولدتت کنم 😑😑😑😑😐 سلام😐
manije297 عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1575 عزیزم خدا شفا بده.پدر من سرطان داشت چون دارو باید از ترکیه میومد به موقع نرسید و به رحمت خدا رفت.
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14972 الان میگی ما چیکار کنیم میخوای سقطط کنم تو کالیفرنیا آمریکا متولدتت کنم 😑😑😑😑😐 چقدر خندیدیم بی مزه..
sobranie مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 184 نترکی صلوات آره مملکت ما فقط بلد هست بترکونه کاش اگر دارو بلد نیستن بسازن، مملکت داری هم بلد نیستن ، حداقل یه آمپول هوا بزنن به همه مریض ها خلاصشون کنن ،،چقدر تو این مملکت زجرکش بشن؟؟ کااااش
مردآهنی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 664 الان میگی ما چیکار کنیم میخوای سقطط کنم تو کالیفرنیا آمریکا متولدتت کنم 😑😑😑😑😐 آبجی مون حالش خوب نیست درکش کنیدشاید اگه شما هم بودید بدتر واکنش نشون میدادی
آفرودیتیaاصیل عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 357 آره مملکت ما فقط بلد هست بترکونه کاش اگر دارو بلد نیستن بسازن، مملکت داری هم بلد نیستن ، حداق ... والا بدبختمون کردن ، حرفم بزنیم میترکونن
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14972 آره مملکت ما فقط بلد هست بترکونه کاش اگر دارو بلد نیستن بسازن، مملکت داری هم بلد نیستن ، حداق ... ان شاء الله درست میشه ... من داروخونه های خاص رومی بینم مردمگریون میان بیرون خیلی حالم بد میشه..
sobranie مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 184 الان میگی ما چیکار کنیم میخوای سقطط کنم تو کالیفرنیا آمریکا متولدتت کنم 😑😑😑😑😐 نوشتم که دعا کنیدشما همیشه اینطوری به کسی که درددل میکنه و داره اشک میریزه از دردخواهرش ،جواب میدید؟؟؟؟احتمالا مسئولین مملکت هم با درد مردم مثل شما برخورد میکنن که الان وضعمون اینه کااااش
مردآهنی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 664 عزیزم خدا شفا بده. پدر من سرطان داشت چون دارو باید از ترکیه میومد به موقع نرسید و به رحمت خدا رف ... خدا رحمت کنه باباتون روجایگاهش بهشت باشه انشاالله
sobranie مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 184 عزیزم خدا شفا بده. پدر من سرطان داشت چون دارو باید از ترکیه میومد به موقع نرسید و به رحمت خدا رف ... خدا رحمتش کنه اما ناراحت نشید شاید بگم راحت شدن ازین زجر ،بخدا من دعا میکنم خدا آبجیمو راحت کنه،،،هرچند سخته این دعا هرچند دلم میشکنه ازین دعا کااااش
frances عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 781 نوشتم که دعا کنید شما همیشه اینطوری به کسی که درددل میکنه و داره اشک میریزه از دردخواهرش ،جواب میدی ... راست میگی هر کی یه درد داره من خودم خواهر دارم میدونم سخته مثلا میخواستم حال و هوات عوض شه راست میگی تقصیر من بود سلام😐