2777
2789

مرز ها کی باز میشه؟؟؟؟؟؟داروهای خواهرم از خارج بیاد؟؟این چه مملکتیه؟؟؟ خسته شدیم به خدا 

خسسسسته ام از این مملکت بی صاحاب

دعا کنید شاید تو این ماه عزیز دعای شماها یه سببی بسازه

کااااش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترکی صلوات

آره مملکت ما فقط بلد هست بترکونه 

کاش اگر دارو بلد نیستن بسازن، مملکت داری هم بلد نیستن ، حداقل یه آمپول هوا بزنن به همه مریض ها خلاصشون کنن ،،چقدر تو این مملکت زجرکش بشن؟؟

کااااش
آره مملکت ما فقط بلد هست بترکونه  کاش اگر دارو بلد نیستن بسازن، مملکت داری هم بلد نیستن ، حداق ...

ان شاء الله درست میشه ... من داروخونه های خاص رو‌می بینم مردم‌گریون میان بیرون خیلی حالم بد میشه..

الان میگی ما چیکار کنیم میخوای سقطط کنم تو کالیفرنیا آمریکا متولدتت کنم  😑😑😑😑😐

نوشتم که دعا کنید

شما همیشه اینطوری به کسی که درددل میکنه و داره اشک میریزه از دردخواهرش ،جواب میدید؟؟؟؟

احتمالا مسئولین مملکت هم با درد مردم مثل شما برخورد میکنن که الان وضعمون اینه 

کااااش
عزیزم خدا شفا بده. پدر من سرطان داشت چون دارو باید از ترکیه میومد به موقع نرسید و به رحمت خدا رف ...

خدا رحمتش کنه 

اما ناراحت نشید شاید بگم راحت شدن ازین زجر ،بخدا من دعا میکنم خدا آبجیمو راحت کنه،،،هرچند سخته این دعا هرچند دلم میشکنه ازین دعا 

کااااش
نوشتم که دعا کنید شما همیشه اینطوری به کسی که درددل میکنه و داره اشک میریزه از دردخواهرش ،جواب میدی ...

راست میگی هر کی یه درد داره من خودم خواهر دارم میدونم سخته مثلا میخواستم حال و هوات عوض شه راست میگی تقصیر من بود

سلام😐