2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین کیت تخمک گذاری

103 بازدید | 19 پست

بچه ها من پنجم پریود شدم 

این کیتها رو دو تا دیروز دوتا امروز گذاشتم و پریودام 30 روزه هست یعنی دارم نزدیک میشم ب تخمک گذاری یا دور میشم؟چرا دیروزی از امروز پر رنگ تره؟؟؟؟ای بابا

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی ک پر رنگه ینی یا روز قبل تخمک گذاریت بوده یا روز بعد 

شما هم دیدی دیروز بعد از ظهر پر رنگ تره؟ من دیشب و پری شب اقدام داشتم امشب هم اقدام کنم؟

امروز و فردا نزدیکی داشته باش .... 

عزیزم شماهم دیدی داره کمرنگ تر میشه؟و این ک من اصولا باید چند روز دیگه تخمک گذاریم باشه ولی الان ترشح و انقباض دارم ممکنه زودتر اتفاق افتاده باشه؟

چهاردهم بعد از ظهر پر رنگ بوده احتمالا بنظرم همون چهاردهم تخمک گذاری بوده ،امروز هم نزدیکی کنی بنظرم بهتره چون تخمکذاز بیست و چهار ساعت قبل تا بیست و چهار ساعت بعد از ازاد شدن قدرت باروریش بالاست

تو از روز ده پریود نزدیکی رو یک روز در میون شروع کن ،هر روز هم میتونی ولی برای اینکه نطفه قوی باشه ی ...

پس من چون دو شب رابطه داشتم بزارم برای فردا شب؟میشه؟امشب رو دیگه استراحت کنیم

عزیزم شماهم دیدی داره کمرنگ تر میشه؟و این ک من اصولا باید چند روز دیگه تخمک گذاریم باشه ولی الان ترش ...

عزیزم احتمالا امروز تا فردا صبح تخمک گذاریته

امشب داشته باش 😉😉 تا دوروز زنده میمونه

تونست شوهرت فردام داشته باش

چهاردهم بعد از ظهر پر رنگ بوده احتمالا بنظرم همون چهاردهم تخمک گذاری بوده ،امروز هم نزدیکی کنی بنظرم ...

عه راست میگی باز امشبم اقدام میکنم فردا دوباره کیت میزارم اگه کمرنگ تر بود ک یعنی زدم ب هدف اگه پر رنگ تر شد ک وااای بارم باید اقدام کنم😅😅😅😅😅

عزیزم احتمالا امروز تا فردا صبح تخمک گذاریته امشب داشته باش 😉😉 تا دوروز زنده میمونه تونست شوهرت ...

اشکاا نداره چیکار کنیم یهماهه دیگه تا 9 ماه بعد استراحت میکنیم ایشالا من ماه های قبل دخول عمیق نداشتم این ماه عمیقه ولی خیلی اذیت میشم