2777
2789
عنوان

کیا پولدارن ؟یا پولدارا رو میشناسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحونه آب پرتقال میخوریم با کالباس خالص 

ناهار خاویار میخوریم 

میانوعده اواکادو و میوهای استوایی 

شبم فیله گوسفند و ماهیچه و چنجه و ..

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

ولی بی شوخی ی عمه دارم پولدارن خودش خانه دار 

شوهرعمم تو کار یاخت و ساز خونه 

ما اصفهانیم 

خونشون تو دوتا اپارتمان تو سپه سالار دارن 

1 تو ملک شهر 

و بقیه جاها ک من ازشون خبر ندارم خونشونم شیک و پیک اپارتمانی بزرگ 

رستورانشونم ک براه لباسای خوب میپوشن 

خلاصه ی زندگی دارن ک دغدغه مالی توش نیست 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

دخترخاله شوهرم تا قبل اینکه شوهر کنه هرسال ی مانتو میخرید فقط مستاجر بودن باباش بیکار ننش میرفت سرکار ی شوهر پولدار کرد...سراتو داشتن تا قبل این گرونی ها خونه تو بهترین جای شهر رهن میکرد ک با پولش کار کنه ی خونه هم تو همون بالاشهر پیش خرید کرده بود...دیگ وقتی گرونی شد تو همون بالاشهر خونه خریدن...هرسال هم ی بار کیش میرن با بهترین تفریحات...شمال هم ک جای خودش... رنگ و وارنگم میپوشه...سریع هم حامله شد... اونوقت من ک خونه بابام همه چی داشتم الان باید تو زیر زمین مادرشوهر بی اتاق بسوزمو بسازم😭😭😭

اگه دوس داری بزار ...البته اگه با کلاسه

طلا معمولی دارم زیاد طلا دوست ندارم.

خونمم ۱۰۰ متره تهرانم خیلی شیک انچنانی نیست😀

ماشینم یه سراتو شوهرم داره خودمم پراید 

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
منم ی عالمه ماشین دارم از پورش بگیر تا بوگاتی تازه نسکارم میرم تو real racing 3 مرحله ی نمیدونم چند ...

ایول خوب شد باهم آشنا شدیم👍🤣🤣🤣

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞