2777
2789
عنوان

کیا پولدارن ؟یا پولدارا رو میشناسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 44 پست

پولداریم توهروعده غذایی مقداری خاویارهم سرو میکنیم

ده هاسرویس طلاهم خودم دارم هم مامانم

میلیاردهاتومن روخارج ازکشورسرمایه گذاری کردیم

۸۰درصدسهام شرکت کاله هم متعلق به پدرمه

توهرنقطه ازایران زمین وملک داریم 

چندین موسسه خیریه هم راه اندازی کردیم 

یه بوگاتی هم فعلابابام انداخته زیرپام

دیگه همین دیگه گرچه کمه اماخب ماراضی ایم به رضای خدا

شکرنعمت نعمتت افزون کند😐

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخاله شوهرم تا قبل اینکه شوهر کنه هرسال ی مانتو میخرید فقط مستاجر بودن باباش بیکار ننش میرفت سرکا ...

هرکی یه دوره سختی کشیده توعمرش

چرافکرمیکنیدچون نداشتن باید ندارمیموندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وشماکه داشتی درنازونعمت بایدمیموندی

قراردادی چیزی هست بهمون بگیدبدونیم

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
خوش پوش و باکلاسه؟

اووووف اره خیلی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دقیقا

من کل بچگیموسختی کشیدم 

حالاکه باهمسرم کارکردیم درحدخودمون داریم 

میبینم نگاهشونو

که توش حرف همین خانومه 

که نداشتن ها

😐چی بگم والاخدابه هرکی اندازه دلش بده

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

پولدار بودن ک مهم نیست مهم اینکه ادم دلش خوش باشه من بابام داره از سرمونم زیادی داریم اما  دلم خوش نیست تموم دنیارم ک داشته باشی دلت خوش نباشه ارزش نداره

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اگه بنابر چشم خوردن بود این شاخای اینستا الان زنده نبودن اینقد عکس از خونه و زندگیشون میزارن خودشون ...

خب داری میگی شاخای اینستا اونا تمایل ب دیده شدن دارن 

کمبود توجه توشون بیداد میکنه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
هوت یعنی چی اسم کاربریت؟

نمیدونم😓بین خودمون باشه ها همینجوری گذاشتم😐

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....