2777
2789
عنوان

کیا بچه شیرخشکی دارن لطفا بیاین

101 بازدید | 24 پست

دخترم ۶ماهشه شیرخشکیه از اول اصلاااا شیرمادر نخورده فوق العاده نسبت ب شیرخوردن بی میله باهزار سختی هردوسه ساعتی ۶۰تا میخوره نمیدونم چیکاکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های من شیر خشکی بودن ولی اشتهاشون زیاد بود

الان خیلی کم میخوره که شیرشو عوض کن

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔
اره متاسفانه از اول اصلا شیر نداشتم...چه شیری بهش میدین..من ببلاک میدم

منم نداشتم مثل شما آپتامیل بده عالیه

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔
پسر منم سه ماه و نیمشه.فقط یک ماه شیر خودمو خورد.منم ببلاک بهش میدم

شیرشماهم خشک شده من خیلی ناراحتم شیرم تقریبا خشک شده راهی نداره بازم شیرم بیاد؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
بنظرم وزنش یخورده کمه.با شعر خوندن و حواسشو پرت کردنم شیر نمیخوره؟

ینی سرشیرخوردنش مصیبت داریم من بغلش میکنم همسرم با جغجغه و اسباب بازی دنبالمونه تا حواسش پرت شه شیر بخوره

دکترش گف ببلاک بدین...صب تا شب شاید ۴۰۰سی سی بخوزه

آب ماهیچه کم کم بده با سرلاک

اره متاسفانه از اول اصلا شیر نداشتم...چه شیری بهش میدین..من ببلاک میدم

من اول بیومیل دادم بهش نمیساخت بعد ببلاک دادم، ولی شنیدم شیرخشک نان بچه رو تپل میکنه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
شیرشماهم خشک شده من خیلی ناراحتم شیرم تقریبا خشک شده راهی نداره بازم شیرم بیاد؟

آره عزیزم برای من از اول کم بود و بعد یه ماه کلن خشک شد.من از بس استرس داشتم و اذیت شدم شیرم بی کیفیتم بود.شما شیرتو بدوش و مایعات زیاد بخور شاید برگرده.شیرافزا هم بخور