2777
2789

میخواستم بدونم دانشجوهای پزشکی وقتی دارن تحصیل میکنن مثله دانشجوهای تربیت معلم ،حقوقی میگیرن؟

و یه دانشجوی پزشکی چجوری میتونه هم زمان با درس ،درآمد داشته باشه؟و تقریبا از ترم چند به یه درآمدی میرسن؟؟

لطفااااااااا هرکی میدونه حوصله کنه و جواب بده،ممنون🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اگه دانشگاه دولتی قبول شده باشی از ترم 8 حصوق میگیری چون کار اصلی از دوره ی استاژری شروع میشه و شما تو بیمارستان یه سری وظایف داری بهت حقوق میدن تا ترم اخر  البته حقوق استاژری با اینترنی متفاوته ولی تا ترم 8 هیچ پولی نمیدن بهت

حقوق ندارن ، البته توی دوره رزیدنتی حقوق میگیرن اما واقعا ناچیز و نمیشه اصلا باهاش امورات زندگی را بگذرونن به همین علت بعضی هاشون کشیک دیگران را میمونن و پول مبگیرن و تازگی هم وارد عرصه مشاوره کنکور شدن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
از اینترنی حوق میگرن.کاردیگه ای هم که میتونن کنن هرکاریه که بقیه دانشجوها  میتونن به خاطر رشته ...

البته بازم بستگی داره بعصیا از اول بورسیه ان.مثلا پسرعمه ی من پزشکی ارتش میخونه ازاول حقوق داره ماهی یه تومن فکنم .بقیه الله هم همینطوره کلا هرجا بورسیه باشن ازاول حقوق دارن و در عوض تعهد خدمت میگیرن

۱/۵ سال آخر که اینترن شدن مبلغ ناچیزی بهشون میدن که حتی پول کرایه تاکسی ماهانه به زور میشه

إ پس خیلی بده که،شرایط دانشجوهای دبیری از پزشکیا بهتره که،حدود ۸۰۰ تا ۱میلیون میگیرن

آخه فرقه اونا با بقیه ی دانشجوها چیه؟؟!😑

إ پس خیلی بده که،شرایط دانشجوهای دبیری از پزشکیا بهتره که،حدود ۸۰۰ تا ۱میلیون میگرن آخه فرقه اونا ...

عزیزم نه فقط پزشکی رشته های دیگه هم حقوق نمیگیرن من خودم پرستاری میخونم یه قرون هم نمیدن

این حقوق مختص دانشگاه فرهنگیان و چندتا دانشگاه خاصه مثل ارتش و اینا