برای نکات گذشته میتونین به تاپیک قبلم برید..
سلام به همگی من میخوام چیزایی که از تربیت کردن دخترم یادگرفتم یا توی کتابا خوندم رو براتون اینجا بنویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.
اول شرایط دخترمو میگم و بعد از راهکارهام میگم براتون...
دخترم من ۲۱ فروردین ۳ سالش شده.
اسمش آواس...خیلی خیلی ناآروم.بی منطق.خشن و خلاصه بگم همه چیز تموم بود..بچه هارو میزد...توی ماشین اگه جلو نشسته بود مدام فرمونو تکون میداد..فلشرو میرد کولرو خاموش روشن میکرد شیشه هارو پایین بالا میداد در داشبرد رو باز میکرد و همه چیزو میریخت بیرون..گریه میکرد بغل شوهرم باشه توی راه سه هو درو باز میکرد میخواست خودشو بندازه پایین ..
اگرم عقب نشسته بود یه هو بی هوا میکوبید تو دهنمونو صورتمون یه هو روسری منو از سرم در میورد و موهانو از پشت میکشید..بی هوا کتف شوهرمو گاز میگرفت یا بازوشو ناخن میزد...هر پارک یا سوپری رد میشدیم مکافات داشتیم میگفت باید برم بازی یا برام خوراکی بگیرین..
خونه کسی که میرفتیم بی اجازه در یخچال رو باز میکرد میرفت توی اتاقشون و توی کشوها دست میکرد و وسایل رو میریخت بیرون...یه هو ضربه میزد تو تلویذیون وسایل رو پرت میکرد سمت بقیه بچه ها رو میزد و اجازه نمیداد به وسایل دست بزنن...وسایلشو به هیچکس نمیداد و هدچی دم دستش بود پرت میکرد سمتشون...مدام گریه میکرد نق میزد و بهونه های الکی میگرفت که مانمیدونستیم چی میخواد..
بیرون که میرفتیم پیک نیک..اصلا نمینشست...مدام یا من یا شوهرم باید دنبالش میبودیم..خطرو درک نمیکرد میپرید تو خیابون خستش نمیشد کنترلش کن بالای سرسره بچه هارو هول میداد و اگه کسی خوراکی دستش بود به زور ازش میگرفت..به قولی قلدر بود...خستش نمیشد که نمیشد ماهم نمیتونستیم امن کنیم تنهاش بزاریم برای بازی چون یه هو از بالای سرسره میخواست خودشو پرت کنه پایین یا موقعی که تاب در حال حرکت بود خودشو مینداخت پایین...
بیرون که میبردمش برای خرید یا هرچیزی نمیزاشت دستشو بگیرم هر مغازه میدید میرفت داخلش و همه چیزو میریخت به هم...نمیزاشت دستشو بگیرم آروم و قرار نداشت همش میدویید میخورد زمین و بازم پامیشد گریه...اگه دستشو میگرفتم خودشو میکشید رو زمین که ولش کنم میبردم براش لباس بخرم نمیزاشت تنش کنم و اگه تنش میکردم به زور باید در میوردم...نمینشست تا لباس تنش کنم همش تو مغازه میدویید و همه وسایل و لبلسا رو میریخت به هم...
و مشکل جدیه منو شوهرم این بود که من دعواش میکرد و شوهرم میرفت بغلش میکرد و بوسش میکرد..این بود بزرگترین مشکل تربیتی ما...
یکی میگفت بیش فعاله یکی میگفت اوتیسم داره(چون انقدر بازیگوش بود اصلا ارتباط برقرار نمیکرد و اصصصلا حرف نمیزد و الان که ۳ سالشه تازگیا دست و پا شکسته حرف میزنه)
توی جمع همه میگفتن آخه این بچه چشه؟خدا صبرتون بده ببریدش روانشناس..دکتر مغز و اعصاب ...دارو بدین بهش و...
و اینهایی که گفتم ۱ هزارم مشکلاتی بود که منو شوهرم با دخترم داشتیم...
امیدوارم راهکارهایی که من استفاده کردم به دردتون بخوره