2777
2789
عنوان

نکات تربیت بچه (( ۴ ))

207 بازدید | 16 پست

برای نکات گذشته میتونین به تاپیک قبلم برید..

سلام به همگی من میخوام چیزایی که از تربیت کردن دخترم یادگرفتم یا توی کتابا خوندم رو براتون اینجا بنویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.

اول شرایط دخترمو میگم و بعد از راهکارهام میگم براتون...

دخترم من ۲۱ فروردین ۳ سالش شده.

اسمش آواس...خیلی خیلی ناآروم.بی منطق.خشن و خلاصه بگم همه چیز تموم بود..بچه هارو میزد...توی ماشین اگه جلو نشسته بود مدام فرمونو تکون میداد..فلشرو میرد کولرو خاموش روشن میکرد شیشه هارو پایین بالا میداد در داشبرد رو باز میکرد و همه چیزو میریخت بیرون..گریه میکرد بغل شوهرم باشه توی راه سه هو درو باز میکرد میخواست خودشو بندازه پایین ..

اگرم عقب نشسته بود یه هو بی هوا میکوبید تو دهنمونو صورتمون یه هو روسری منو از سرم در میورد و موهانو از پشت میکشید..بی هوا کتف شوهرمو گاز میگرفت یا بازوشو ناخن میزد...هر پارک یا سوپری رد میشدیم مکافات داشتیم میگفت باید برم بازی یا برام خوراکی بگیرین..

خونه کسی که میرفتیم بی اجازه در یخچال رو باز میکرد میرفت توی اتاقشون و توی کشوها دست میکرد و وسایل رو میریخت بیرون...یه هو ضربه میزد تو تلویذیون وسایل رو پرت میکرد سمت بقیه بچه ها رو میزد و اجازه نمیداد به وسایل دست بزنن...وسایلشو به هیچکس نمیداد و هدچی دم دستش بود پرت میکرد سمتشون...مدام گریه میکرد نق میزد و بهونه های الکی میگرفت که مانمیدونستیم چی میخواد..

بیرون که میرفتیم پیک نیک..اصلا نمینشست...مدام یا من یا شوهرم باید دنبالش میبودیم..خطرو درک نمیکرد میپرید تو خیابون خستش نمیشد کنترلش کن بالای سرسره بچه هارو هول میداد و اگه کسی خوراکی دستش بود به زور ازش میگرفت..به قولی قلدر بود‌...خستش نمیشد که نمیشد ماهم نمیتونستیم امن کنیم تنهاش بزاریم برای بازی چون یه هو از بالای سرسره میخواست خودشو پرت کنه پایین یا موقعی که تاب در حال حرکت بود خودشو مینداخت پایین...

بیرون که میبردمش برای خرید یا هرچیزی نمیزاشت دستشو بگیرم هر مغازه میدید میرفت داخلش و همه چیزو میریخت به هم...نمیزاشت دستشو بگیرم آروم و قرار نداشت همش میدویید میخورد زمین و بازم پامیشد گریه...اگه دستشو میگرفتم خودشو میکشید رو زمین که ولش کنم میبردم براش لباس بخرم نمیزاشت تنش کنم و اگه تنش میکردم به زور باید در میوردم...نمینشست تا لباس تنش کنم همش تو مغازه میدویید و همه وسایل و لبلسا رو میریخت به هم...

و مشکل جدیه منو شوهرم این بود که من دعواش میکرد و شوهرم میرفت بغلش میکرد و بوسش میکرد..این بود بزرگترین مشکل تربیتی ما...

یکی میگفت بیش فعاله یکی میگفت اوتیسم داره(چون انقدر بازیگوش بود اصلا ارتباط برقرار نمیکرد و اصصصلا حرف نمیزد و الان که ۳ سالشه تازگیا دست و پا شکسته حرف میزنه)

توی جمع همه میگفتن آخه این بچه چشه؟خدا صبرتون بده ببریدش روانشناس..دکتر مغز و اعصاب ...دارو بدین بهش و...

و اینهایی که گفتم ۱ هزارم مشکلاتی بود که منو شوهرم با دخترم داشتیم...

امیدوارم راهکارهایی که من استفاده کردم به دردتون بخوره

● یادمه چند وقت پیش زن داداشم میگفت پسرش موقع بیرون رفتن اصلا همکاری نمیکنه و نمیزاره لباس تنش کنم..مدام میگه اینو نمیخوام اونو نمیخوام..چون گاهی دختر خودمم اینجکری بود افتادم دنبال راهکار..فهمیدم بهترین راهکار اینه که از قبل خودم کمدشو آماده کنم لباسایی که مناسب جاییه که میخوایم بریم بزارم جلو چشم..بعد صداش میزدم میگفتم آوا میخوایم بریم بیرون این لباسو میپوشی؟میگفت نهههه من اینو نمیخوام میگفتم پس یه لباس خوشگل بیار تنت کنم...🔴🔴🔴و همه تنشا تموم ..یه لباس میورد تنش میکردم و اینجوری بود که بزرگترین مسئله زندگیم برطرف شد..

● ببینین لجبازی کردن جزء طبیعبت بچه هاس...اونا که حد و مرزشونو نمیدونن..با لجبازی کردن حد و مرز واسه خودشون تعیین میکنن این ماییم که باید محدودیت رو تاجایی که لازمه بهشون یاد بدیم..

یعنی اگه میبینین لجبازیش بی منطقه بی تفاوت باشین..اگه دیدین توی جمع داره بیش از حد بدقلقی میکنه سعی کنین سرگرمش کنین تا یادش بره...توی ممع تذکر ندین ..مثلا ما رفته بودیم مراسم خستم یکی از اقوام..آوا به شدت میدویید اینور و اونور و جیغ و گریه...همه نگاهش میکردن و داشتم کم کم به نقطه جوش میرسیدم..بهترین راهکار این بود که دستشو گرفتم بالبخند بردمش بیرون و توی حیاط مسجد دورش دادم درختا و گلا رو نشونش دادم کمی نشستیم بعد از تو کیفم پفیلا در اوردم(این نکته رو قبلا گفته بودم که جایی که میدونین کارتون طول میکشه همیشه خوراکی همراهتون باشه)دادمش و اوردمش داخل...و اینجوری هم خستگیش رفع شد هم مشغول خوردن شد و بیخیال گریه

● خواستا های منطقی بچه هاتونو خیلی زود رفع کنین...نزارید به لجبازی تبدیل شه.اگه آب خواست..اسباب بازیشو خواست.میخواست بره توی حیاط یا گفت بیا باهام بازی کن سریع برطرف کنین نیازشو...نزارین کش پیدا کنه و برعکس کارایی که الکی هستن رو جواب ندین..سکوت کنین شاید طول بکشه تا جواب بده و جیغ و گریه و به قول خودمون کولی بازی دراره..حتی شاید خودشو بزنه..ولی کقتی دوسه بار یا حتی ۱۰ بار امتحان کرد دید جواب خواسته های بی منطقش سکوت شماست کم کم قانون بینتون رو یاد میگیره

● بکن نکن گفتن شما رو به هیچ جا نمیبره...همونجور که مرتب تاپیک میزنین سیاست در برابر خانواده همسر و همسر...یاد بگیرین که در برابر بچه هاتونم باید سیاست داشته باشین..قلقاشو پیدا کنین..نقطه ضعفاشو پیدا کنین و دنبال بهترین راهکار باشین واسه اینکه هم بابچتون دوست باشین هم اون توی مشتتون باشه...هیچوقت باداد و فریاد نگین این کارو نکن..داد زدن هیچ وقت جواب نمیده..فقط باآرامش حواسشو پرت کنین ..مثلا میبینین داره دستشو میکنه توی لیوان آب بدون اینکه نگاهش کنین همون لحظه صداش بزنین و یه چیزی توی گوشیتون نشونش بدین..یا بهش یه چیزی بدین بخوره..یا بگین بیا کمکم فلان کارو باهم انجام بدیم و...

● بزارین بچتون توی غذا خوردن مستقل بشه..نگران لاغریش نباشین..نگران بد غذاییش نباشین..کلا بچه ها نمیزارن گرسنه بمونن فقط یاد گرفتن یکی هست نازشونو بکشه...موقع غذا خوردن یه سفره براش بندازین و غذاشو بزارین جلوش...لازم نیست سرگرمش کنین..لازم نیست تشویقای بیش از جد بکنین..لازم نیست واسه خوردن غذا بهشون جایزه بدین...براشون یه سفره باطرح بچگونه بخرین..غذاشو تزئین کنین و بزارین جلوش..خودتونم بدون توجه بهش غذاتونو بخورین...بعد از تموم شدن غذا هم سفره رو جمع کنین و تمام..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم تقریباهم سن بچه شماست یکی دوماه کوچکتره حتما حتما مطالبتونو اجرامیکنم ممنون واقعا

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
بچه منم تقریباهم سن بچه شماست یکی دوماه کوچکتره حتما حتما مطالبتونو اجرامیکنم ممنون واقعا

امیدوارم به دردتون بخوره..من هم با چنتا مشاور حرف زدم و هم کلی کتاب خوندم فهمیدم نمیشه بچه هارو ول کرد وگرنه به قول قدیمیا سوارمون میشن..🌸❤🌸❤🌸

امیدوارم به دردتون بخوره..من هم با چنتا مشاور حرف زدم و هم کلی کتاب خوندم فهمیدم نمیشه بچه هارو ول ک ...

ب تاپکهای قبلت رفتم نکات تربیت یک و سه و چهار همشون ک یکی ان

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
ب تاپکهای قبلت رفتم نکات تربیت یک و سه و چهار همشون ک یکی ان

عزیزم من چون جایی یادداشت نکردم بیشترین مواردی که به ذهنم میرسه رو سدبع مینویسم...عذرمیخوام اگه مطالب تکراریه🌸

استاتر دقیقا هر چی در مورد دخترت گفتی پسره من هم اینجوریه و پسر من هم ۲ ماه دیگه سه سالش تموم میشه.الان بارداری؟واقعا برات سخت نیست با این شیطونیای دخترت؟من خیلی دوسدارم بچه دوم بیارم ولی واقعا دیگه بچه ام هیچ توانی برام نزاشته

استاتر دقیقا هر چی در مورد دخترت گفتی پسره من هم اینجوریه و پسر من هم ۲ ماه دیگه سه سالش تموم میشه.ا ...

عزیزم من خیلی وقت گذاشتم واسه دخترم..الان مستقله..توی اتاق خودش میخوابه و اکثر کاراشو خودش انجام میده.از نظر محبت و اینام چیزی براش کم نمیزارم و گفتن بهترین فاصله سنی برای بچه ها ۲ تا ۵ سال هست.من دیگه بینش رو گرفتم و گفتم بهترین زمان واسه ما همون ۳ ساله