2777
2789
عنوان

رفتار باخانواده شوهر توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 76 پست
عزیزم نامزدت میاد میبره تو رو خونشون یا خودت میری؟

مثلا میگم فلان روز میام خونتون واسه تبریک روز پدر ب بابات میگه باشه میام سراغت 

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

یه چیز بگم از من داشته باش خودتو دست بالا بگیر

ارزشتو حفظ کن

از حقت دفاع کن

خواسته هاتو بگو

احترام بذار

نه بیش از اندازه بگذر نه بیش از اندازه بخواه

به وقتش دهنتو باز کن

چون.اگه مثل من از همه چی بگذری اخرش میشی یه بی لیاقت که اونا برات نکردن نه اینکه تو.درک داشتی نخواستی

رفیقم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوووووشبحاااااالتتتتتتت بخدا حاضرم ده میلیون بدم جات باشم برعکس من یسره باهام دعوا دارن میگن باید ی ...

منتظر همچین پستی بودم😒😒انقد زشته وسط ناراحتی یکی بیای اینجوری کامنت بزاری عقلم چیز خوبیه..باشه بابا فهمیدیم خیلی دوست دارن

از همین الان تو مقایسه با دخترخاله و نوه عمه بری زندگیت سیاهه..اینکه خودتو سنگین بگیر و هی خودت راه نیفت برو..چون تکراری که باشی زیادی میشی اوناهم خسته میشن. هفته ای یکبار اونم شوهرت ببرتت یااونا بگن

آره عزیزم بچه ها درست میگن . دعوت کردن نمیخواد . اونجا مثل خونه ی خودته راحت باش برو و بیا ...

ولی زیاد از حد هم نرو ... بذار هر از گاهی وقفه بیفته تو رفت و آمدت

هر چی خدا بخواد .. خدا که بد نمیخواد 💜
دعوت کردن نمی خواد! منم تا حالا خونوادم زنگ نزدن شوهرمو دعوت کنن به خودم میگن منم بهش میگم

خب منم مامانم زتگ‌نمیزنه شوهرمو دعوت کنه ولی هر هفته دوسه بار میگه بگو شام بیاد اینجا اونا همینم نمیگن ب شوهرم اونم

آره عزیزم بچه ها درست میگن . دعوت کردن نمیخواد . اونجا مثل خونه ی خودته راحت باش برو و بیا ... ولی ...

کلا از عید ب این طرف یبار رفتم 

دلت خوشه هااا

من 3 ساله ازدواج کردم هنوز دعوت نشدم😂

فقط وقتایی ک میرفتیم شب نشینی چون خودشون شام نخورده بودن سفره پهن میکردن مارو هم تعارف میکردن دیگه مجبوری میرفتیم سر سفره😂

خب منم مامانم زتگ‌نمیزنه شوهرمو دعوت کنه ولی هر هفته دوسه بار میگه بگو شام بیاد اینجا اونا همینم نمی ...

شاید لازم نمیبینن!

فک میکنن نیازی نیست.سخت نگیر.این چیزا مهم نیست

از همین الان تو مقایسه با دخترخاله و نوه عمه بری زندگیت سیاهه..اینکه خودتو سنگین بگیر و هی خودت راه ...

کلا یبار واسه روز پدر رفتم یبارم عیدی همین