2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمت کنه منم معتقدم خودمون باید بگیریم من خودم گرفتم چون دستم تنگ بود تختو کمد نگرفتم بعد فامیلام ...

فامیل چیه بابا بیخیال... من خودم تو یه شهر دیگم خانواده و فانیل شهرستان ولی کلا واسه این نگرفتم که هم جاشو نداشتم اخه خونمون از این سازمانیاس زیاد بزرگ نیس هم اینکه میخوام نینی پیش خودم بخوابه اینجوری ارامشم بیشتره😍 

محبتی رو که تو خونه گم کردی تو خیابونا دنبالش نگرد 🤭🍭
 خوشگله منم دوس دارم از اینا 😍 سن بارداریمونم باهمه😁

اره

سونو تاریخ زایمان کی زده ؟

من ۲ شهریورم 

اسم گل پسرت چیه؟!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
 فامیل چیه بابا بیخیال... من خودم تو یه شهر دیگم خانواده و فانیل شهرستان ولی کلا واسه این نگرفت ...

ماهم اصلا جاشو نداریم واقعا هم بچه پیش خودادم باشه بهتره انشالله بزرگ شد اتاق داشت میگیرم منم شهردیگم ولی باز فوضولن

واییییی عزیزم چقد خوشکله مبارکش باشه من هنوز خرید نکردم شوقی نداشتم واسه لباس پسرونه همش میگفتم ...

ممنون عزیزم دلم.... ایشالا نینی هامونو سالم بغل کنیم😍

ایشالا نی نی رو به سلامتی بگیری تو بغلت و با تک تک لباسش کلی خاطره قشنگ ازش داشته باشی، انشاالله خدا ...

ممنون عزیز دلم ❣❣

مبااارکه چرا سه تا تشک تعویض خریدی؟؟

چون تابستون به دنیا میاد دور و بریامون هی میگن نمیشه زیاد مای بیبی کنیم بچه رو میسوزه دیگه گفتم رو اینا خرابی کرد اضافه داشته باشم😍

واسه منم سواله  خالم یدونه واسه پسرش خرید الان دو سالشه هنوز نو نو

گفتم ک تو تابستون میاد میخوام زیاد پوشک نکنم بچه رو نسوزه یوقتز

اره سونو تاریخ زایمان کی زده ؟ من ۲ شهریورم  اسم گل پسرت چیه؟!

زده ۱ شهریور..... ای جان یه روز 🤣 در خواست میدم بچت به دنیا اومد ازت خبر داشته باشم ببینم مال کی زودتر میاد😁😁  خدا بخواد میخوام بزارم آرتان.... مال تو چیه؟؟