2777
2789
عنوان

چیکار کنم پوستم شبیه این بشه؟+عکس

24446 بازدید | 101 پست

پوستم چند وقتیه خیلی بد شده قبلا اینطور نبود یکم کک و مک و جوش زیرپوستی در اورده همه اینا به کنار نمیدونم چرا بعضی از ساعات روز میرم اینه نگاه میکنم(مثلا ظهر) میبینم خیلیییی تیرس و کلا بده ولی شب درست میشه و از همه مهمتر پوستم خیلیییی کدره چیکار کردین ک براتون معجزه کنه؟؟؟ از پوست این خیی خوشم میاد چیکار کنم دیگه دیوونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پوستم مثل اینه

البته قبلا خیلی وحشتناک جوش و مو داشتم

رفتم لیزر موهارو جوش ها هم دکتر و آبرسانی و پاکسازی خوبتر شد الان دیگه فقطماسک گیاهی و آبرسان میزنم کرم پودر و اینام نمیزنم فقط ضدآفتابلوازم آرایش داغون می‌کنه 

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

تا میتونی آب بخور

روزی هشت لیوان آب رو حتما حتما بخور

سرم ویتامین سی بگیر استفاده کن

اگه پوستت چرب نیست از روغن نارگیل استفاده کن 

کرم آبرسان مناسب پوستت هم حتما بگیر

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
منم دوس دارم پوستم‌‌ صاف و روشن بشه. خوبه ها حس میکنم یخورده تیره س 

اره دقیقا منم خیلی دوس دارم حاضرم کلی لک داشته باشه اما خیلیییی شاداب باشه بعضیا کک و مکشون هم بهشون میاد 

من دوستم مثل اینه البته قبلا خیلی وحشتناک جوش و مو داشتم رفتم لیزر موهارو جوش ها هم دکتر و آبرسانی ...

آبرسان چی استفاده میکنی ؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
تا میتونی آب بخور روزی هشت لیوان آب رو حتما حتما بخور سرم ویتامین سی بگیر استفاده کن اگه پوستت چر ...

سرم ویتامین سی چیه؟

من آبرسان ویتامین سی میزنم عالیه

ولی سرمش نشنیده بودم

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!