2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم از نظر بقیه خوشگلم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15134 بازدید | 72 پست
صورتت هیچ جورش نیست ..الکی عیب میزاری رو خودت.. میخای بری عمل کنی شبیه همه شی؟؟

اخه من تو بیرون و عکس میبینم همه عمل کردن بعد خب قشنگ تر میشن اونوقت من اگ طبیعی باشم خیلیم داغون نباشم دربرابر اونا خوب نیستم 

من حرف کسایی ک‌گفتن دماغ و عمل کن کاملا قبول دارم خودمم دنبال دکترم ولی خب همه اطرافیانم حالا تعارف ...

البته تو عکس ک نمیشه گفت 

چون عکس صد در صد شبیه خود فرد نیست این نظر منه 

مثلا من دماغم عمل کردم کوچیکه ولی گاهی تو عکسام بد میشه 😁

شما هم شاید از نزدیک پیدا نباشه یا نیاز ب عمل نداشته باشه واقعا نمیدونم اگ حس میکنی نیاز ب عمل داره عمل کن

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من تو بیرون و عکس میبینم همه عمل کردن بعد خب قشنگ تر میشن اونوقت من اگ طبیعی باشم خیلیم داغون نب ...

اخه کسی ک دیگه خییلی وضعیتش حاده عمل کنه..اما بینی تو خیلی بد نیست ..معمولیه

منم خودم دوس دارم بینیمو عمل کنم چون از نظر خودم ی ذره بزرگه..ولی همه میگن چون و  خیلی گونه داری عمل کنی بد میشی ..اینجوری بهت میاد ..برا همین عمل نمیکنم.

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻
منم ميخام عمل كنم تو فكر دكترخوبم

اینقدر زیادن من قاطی کردم پیش کی برم از طرفی باز پشیمون میشم میگم حالا ک خیلی بد نیست عمل نکنم از طرفی خب اکثریت عمل کردن بعد از اون ور دوست پسرم میاد هرکاری میکنه تا پشیمون شم همش دو دل میشم 

اینقدر زیادن من قاطی کردم پیش کی برم از طرفی باز پشیمون میشم میگم حالا ک خیلی بد نیست عمل نکنم از طر ...

دوست پسرت می‌خواد سر نباشی و کسی دنبالت نباشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اخه کسی ک دیگه خییلی وضعیتش حاده عمل کنه..اما بینی تو خیلی بد نیست ..معمولیه منم خودم دوس دارم بینی ...

اره من دماغم داغون نیست خوبم نیست ولی اصلا موندم چیکار کنم ی مدت دنبال عمل پلک بالا بودم دیدی یکم چروکه اون بعد میان میگن برا اکثریت همینه ولی من دوسش ندارم ولی اخه پلک بالامم  عملم بکنم خیلی تاثیر نداره تو قیافم احتمالا 

اره من دماغم داغون نیست خوبم نیست ولی اصلا موندم چیکار کنم ی مدت دنبال عمل پلک بالا بودم دیدی یکم چر ...

اره فکر نکنم تاثیر داشته باشه

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻