2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم از نظر بقیه خوشگلم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15134 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کلا قیافه کاملا سلیقه ایه

غیر از یه سری افراد خاص که از نظر اکثریت خوشگلن( که تعدادشونم خیلی زیاد نیست)قیافه بقیه آدما از نظر هرکس یه مدله

بعدشم خوش اخلاقی و لبخند و مهربونی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره تو زیبایی 

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش...🌱
ببخشید ها ماهم ندیده نمیتونیم نظر بدیم  اگه مهمه نظر دادن مون عکس بزار

من نگفتم ک نظر بدین خوشگلم یا نه 

فقط میگم وقتی ی عده میگن خوشگلی یه عده میگن معمولی هستی تکلیف چیه در این صورت  باس بگم خوشگلم یا معمولی😃

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
هيچوقت از روي عكس نميشه قضاوت كرد عكس همش تكنيكه دوستم دقيقا بيست كيلو از من چاقتره ما حتي با هم عك ...

دقیقن ..اصن من ی دوست دارم اولین بار ک تو گروه پروفشو دیدیم میگفتم بچه ها این دختره کیه؟؟

ما دختر ب این خوشگلی نداریم تو کلاس اصن

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻

یه عکس بده

یا با خاک یکسان.میشی

یا پرواز میکنی اوج اسمون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بستگی داره کی چ حرعی بزنه.اگه پسر بزنه واسه مخ زدنه اگه خونواده شوهر بگه تز حسودیشونه و...

پدرشوهرم میگه خوشگلی 

مادرشوهرم گاهی ازم ایراد میگیره خخخ  اینجام اخرش نفهمیدم خوشگلم یا نه

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
من نگفتم ک نظر بدین خوشگلم یا نه  فقط میگم وقتی ی عده میگن خوشگلی یه عده میگن معمولی هستی تکلی ...

خب این ک بگه خوشگلی یا ن نظر خودته ک خودت هم اگ درباره خودت نگی بهتره کسیم اگ گفته معمولی خب سلیقش اینجوری بوده البته ی سریا ممکنه از حرصشون هرچیزی بگن 

من نگفتم ک نظر بدین خوشگلم یا نه  فقط میگم وقتی ی عده میگن خوشگلی یه عده میگن معمولی هستی تکلی ...

خب اونا تعارف دارن ما که نداریم بذار تا تکلیفتو روشن کنیم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم