2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تكاليف امروز ١٣/٢/١٣٩٩ شما عزيزان👇🏻

١-تدريس درس علوم فصل زيستگاه

٢-آزمون علوم كامل به همراه پاسخ

٣-تدريس فصل ششم رياضي شكل هاي هندسي

٤-پرسش و پاسخ درس علوم به طور كامل انجام شود

٥-تمارين درس رياضي انجام شود

اوليا و دانش اموزان عزيز هيچ فعاليتي إرسال نشده است لطفا همكاري لازم را انجام دهيد

💐

📝🎨 keep calm,God is here ✨

من فلافل اصل جنوب بلدم ازبیرونم خوشمزتره

نخودتو از شب خیس میکنی برای فرداشب مثلا

سیر . پیاز و نخود همه رو میریزی یا چرخ گوشتی یا غذاساز باید له بشه نخودا دون دون نباش جعفری هم بعضی وقتا میریزیم 

همراهشم پیاز خلال و جعفری خورد شده 😒 دلم خواست

این بود

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

عکس بارگاه حضرت خدیجه

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

📌با سلام

والدین عزیز توجه فرمایید صبح دوشنبه ساعت ۹ برای پرداخت هزینه کتاب و بیمه مدرسه تشریف بیاورید.....😄😄😄😄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نصف مردم دنیا شب که میشه فکر می کنن دلتنگن💔 

لذت♡واقعی

وقتی که میگن النکاحُ سُنتی،اونم نه باهرکی

باهمونی که دوسش داری❤

اینو 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

لینک تاپیکم که دادم نی نی یار حذفید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔