2777
2789

سلام خانما

من خیلی عطر میخرم کلا جز علاقه‌هامه، به پیشنهاد یه دوستی از یه پیجی گرفتم خداییش خیلی راضی بودم و عطرهاشون واقعا خوب بود، فقط توی پیجشون خیلی عکس ندارن ولی هر چی سفارش بدی برات میارن

امروز ازشون تشکر کردم و گفتم واقعا عطرهاتون عالیه و گفت اگر خواستم به بقیه هم معرفیشون کنم

منم پیش خودم گفتم چه خوبه که از کارهای خوب واقعا حمایت کنیم و دست هم رو بگیریم 

من هیچگونه تبلیغ اونجوری که فکر کنین نمیکنم فقط خواستم طبق تجربه عطری که دارم یه جای خوب و مطمئن رو بهتون معرفی کنم

حالا من پیجشون رو میذارم 

اگر عطر خواستین بهشون سفارش بدین 😊

پیج paya_beauty

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

اینستا؟

من ندارم ولی مثلا یه مورد عطر عالی قیمتشو بگو من میفهمم اصل هست یا نه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغ

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
اینستا؟ من ندارم ولی مثلا یه مورد عطر عالی قیمتشو بگو من میفهمم اصل هست یا نه

کانال تلگرامم دارن

تبلیغ

عزیزم من ازشون پولی و چیزی نگرفتم فقط دو تا عطر خریدم دو هفته پیش خیلی خوشم اومد گفتم بگم هر کی بخواد بگیره

عزیزم من ازشون پولی و چیزی نگرفتم فقط دو تا عطر خریدم دو هفته پیش خیلی خوشم اومد گفتم بگم هر کی بخوا ...

خودت چی خریدی؟ 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
کلا ۹۰ تا فلور داره معلومه تبلیغه دیگف😆

به دوست بالایی گفتم

من کاری با فالوراش ندارم ولی عطرهاشون واقعا اصل بود دو هفته‌س دارم استفاده میکنم

فکر کنم پیج رو تازه زده باشن ولی کارشون عطره فقط

قیمتها چی

نمیدونم مثل بقیه جاهاست فکر کنم ولی همه اصل ندارن

دوستم که اینجارو بهم کرد همسایشونه میگفت از ترکیه میارن

خودم ورساچه صورتی و بولگاری 😍😍

قیمتشو میگی

ممنون منم یه کیف خریدم واقعا قیمتش ۱۰۰ تومن با شهر خودمون فرق داشت برام با پست فرستاد  omidbagc ...

خوبه

من که خیلی دوست دارم اگر واقعا از یه جای خوب و راستگو خرید کردم، حتما به بقیه معرفی کنم