من ۶ساله ازدواج کردم دوتا بچه ۵ ساله و ۹ماهه دارم خودم شمالیم ولی بخاطر کار شوهرم جنوب زندگی میکنیم ولی دیگه کم آوردم با دوتا بچه و تنهایی اینجا دارم میمیرم بچه هامم شیطون و کم خوابن دیگه کلافه شدم بخدا همه روز بی حال و خستم چون تا صبح با کوچیکه بیدارم بعد تا ظهر میخوابم اونم چندبار بیدارم میکنه بخاطر شیر.تازه خودمم افسردگی و اظطراب شدید دارم روزی ۳تا قرص میخورم.هیچ دلخوشی اینجا ندارم شوهرم یه بیرون مارو ببره هزارتا فحش و سرزنش باید بکنه تا بیاره خونه اصلا اهل تفریح و بیرون بردن نیست همیشه تو خونه با این بچه هام بهترین روزای عمرمو اینجا دارم تلف میکنم.به سرم زده برای همیشه برم شمال نزدیک مامانم اینا خونه اجاره کنم اونجا مامانم خیلی کمکمه راحتم میتونم برم بیرون خونه فامیل و دوست ولی اینجا حتی یه دوستم ندارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلم میخواد از اینحا برم تا وقتی اینجام هرگز خوب نیستم تمیتونم قرصای اعصابو ترک کنم همخ روز بحث داریم هم اون خستس هم من. حالا به نظر شما خوبه که برم شمال یا پیشش بمونم ولی خودم داغونمیشم
عزیزم به نظرم هر کسی فقط خودش میتونه حالشو بهتر کنه. البته منم مثل خودتم البته تو شهر خودم اما درگیر دو تا بچه کوچیک همش بشور و بساب و روزمرگی هیچ تفریحی ندارم و هیچ دوستی به خاطر کرونا حتی خونه خواهرم نمیرم گرچه اونم درگیر بچه هاشه. چرا زندگیا اینطوری شده؟؟