2777
2789

کسی هست که کلی روزه واجب گرفته باشه بعد بفهمه باردار بوده؟آیا جنین سالم بوده؟یا بخاطر روزه داری جنین رشد نکرده و بارداری پوچ بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش و سونو بده 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

ربطی نداره اوایل که اصلا مهم نیست 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

سلام. عروس عموی من همین موقع ها بود باردار بود.  چند روز گرفت بعد فهمید بارداره دیگه نگرفت. چیزی هم نشد 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
عزیزان نظراتتونو بذارید بعد میام میخونم.قربان شما

بله قبلش چند ماه بخاطر مادر تو بیمارستان ها بودم مادرم بیمار بود بعد یک هفته ده روز بعد ماه رمضون فهمیدم باردارم تغذیه درست حسابی که چند ماه بود نداشتم همچنین استراحت مادرم هم تو بارداریم فوت شد پسرم الان هفت سالشه

پسر گلم 

بارداری اولم روز 6 ام ماه رمضون فهمیدم باردارم . ولی چون درد داشتم دکتر گفت شاید خارج رحمی باشه

دیگه تا اومدم سونو بدم و مطمین بشم سه روز دیگه هم گرفتم 

دخترمم سالمه البته این برای زمانی بود که جنین من تازه دو هفته از زمان واقعی تشکیل شدنش گذشته بود. اگه بیشتر از این بگذره گرسنگی و تشنگی و افت قند خون تاثیر میزاره روی سلامتی جنین

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره من بچه اولم اینطور بود ... چون پریودیامم نامرتب بود نمدونسنم باردارم روزه هامم گرفتم الانم پسرم ...

خدایا شکر .آخه من دیروز سونو بودم ۵ هفته و ۵ روز کیسه آب بود ولی جنین نبود میگم شاید بخاطر روزه هام نطفه ضعیف شده و رشد نکرده 

خدایا شکر .آخه من دیروز سونو بودم ۵ هفته و ۵ روز کیسه آب بود ولی جنین نبود میگم شاید بخاطر روزه هام ...

تو سال یه ماه ماه رمضونه خیلی روزهای دیگه بارداری شون پوچ میشه ربطی به روزه نداره بچه ازمادرتغذیه میکنه مشکلی هم باشه برامادرپیش میاد

یا رب العالمین