2777
2789

به یه بنده خدایی قول دادم عمل نکردم 

یعنی نتونسم عمل کنم و روم هم نشد بگم بهشون 

میخوام بدونم الان گناه ب گردنمه دوستان؟؟،؟؟😶😶😶😶

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌

بعله

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق الناس نیست 

وفای به عهد نکردی

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
حق الناس نیست  وفای به عهد نکردی

مطمعنی؟

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
آره

خب چیکار کنم در توانم نبود اخه 

اشتباه کردم ☹☹☹

ازنظری اخلاقی درست نبود.حداقل علتشو بهش میگفتی شاید چشم انتظار

اخه روم نمیشه 😶☹☹☹☹☹☹

مطمعنی؟

کاملا مطمئن نه 

اما در مورد خودم اطمینان میکنم

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
خب چیکار کنم در توانم نبود اخه  اشتباه کردم ☹☹☹

وقتی در توانت نبود چرا قول دادی؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
وقتی در توانت نبود چرا قول دادی؟

اخه قبلش فکر میکردم از پسش برمیام