2777
2789

اونایی که میدونن بگن انگیزه بگسرم برای تلاش دوباره🥰

البته دهم و نصف دوازدهم و نصف یازدهمو تموم کردم

لایک نکنید لطفا❤

من تو 4 ماه مامایی قبول شدم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بستگی داره خوندن به چی بگید. 

من که جدیدا خیلی تنبلی میکنم. 

اونیکه تو سه ماه پزشکی میخاد روزی 12 ساعت رو دیگه میخونه. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ریزی خوندنتون چطوری بود؟ مثلا تو چهار ماه چقدر میخوندی روزانه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

کسایی بودن که با شرایط شما قبول شدن بستگی به خودتون داره

از امروز ۱۳۹۹/۲/۲۷ رژیمو شروع میکنم💪💪💪        وزن شروع ۷۸.۷😑هدف اول ۷۳😍هدف دوم ۶۸🤗 هدف سوم ۶۴🙃هدف چهارم ۵۹😮هدف پنجم ۵۷🤪      من میتونم☕🎈

از رشتتون راضی هستین؟

از امروز ۱۳۹۹/۲/۲۷ رژیمو شروع میکنم💪💪💪        وزن شروع ۷۸.۷😑هدف اول ۷۳😍هدف دوم ۶۸🤗 هدف سوم ۶۴🙃هدف چهارم ۵۹😮هدف پنجم ۵۷🤪      من میتونم☕🎈

قطعا میتونی اگه از زمان باقیمانده هوشمندانه استفاده کنی

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
برنامه ریزی خوندنتون چطوری بود؟ مثلا تو چهار ماه چقدر میخوندی روزانه؟ 

🙄 صبح که بیدار میشدم تا شب که میرفتم تو رخت خواب 

شوهرمم فقط دادو بیداد چون وقت خونه داری نداشتم البته دادو بیداد می‌کرد وقتایی همسر داخل خونه بود کتابو مجبور بودم ببندم😁 برنامه خاصی نداشتم فقط سعی می‌کردم همون کم هم که میخونم بفهممش

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها از این دوران و وقتتون خوب استفاده کنید این روزها هیچوقت دیگه برنمیگرده به نظر من سرنوشت و اینده ادما به همین کنکور بستگی داره از ما که دیگه گذشت.

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه میتواند زیبا باشد  
از رشتتون راضی هستین؟

🙄 شوهرم نذاشت که برم گفت قبول شی میذارم بری دانشگاه من خوندم فک کرد قبول نمی‌شم قبول که شدم نذاشت