2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت دراز میکشم بدتر میشه رفتم تو یه گروه نوشتم ک اینجوریه گفتن اصلا طبیعی نیست خیلی نگران شدم

نه اتفاقا طبیعی یه روز اون درد نزاشت من تکون بخورم عین مجسمه شدم شکمت رو گرم نگهدار شال ببند اروم ها سفت نه برو زیرپتو خوب میشی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه اتفاقا طبیعی یه روز اون درد نزاشت من تکون بخورم عین مجسمه شدم شکمت رو گرم نگهدار شال ببند اروم ها ...

مرسی عزیزم راستش ترس من از زایمان زودرسه میگن این انقباضا زایمان زودرس میاره 

مرسی عزیزم راستش ترس من از زایمان زودرسه میگن این انقباضا زایمان زودرس میاره 

نه بابا منم به خاطر این ترس ها خودمو توخونه حبص کردم الان افسرده شدم شیاف استفاده میکنی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه بابا منم به خاطر این ترس ها خودمو توخونه حبص کردم الان افسرده شدم شیاف استفاده میکنی

ببخشید دیر جواب دادم رفتم برا صبحانه😂

نه بابا تازه یکی دو هفتس اینجوری شدم شیاف چی باید بگیرم

😍😘قربونت برم ممنون ان شاءالله تو هم حاجت رواشی به سلامتی بچت ب دنیا بیاد

مرسی عزیزم تاپیکاتو خوندم به هر کی میرسی بگو زوده برای مادرشدنم به حرف اطرافیانگوش نکن منم با وجود این همه استرس سخت باردار شدم استرس باعث میشه دیرتر باردار بشی 

مرسی عزیزم تاپیکاتو خوندم به هر کی میرسی بگو زوده برای مادرشدنم به حرف اطرافیانگوش نکن منم با وجود ا ...

😣اره بدبختی هی میگن بچه بیار مامانم که منو کشت میگم مامان خو چ کنم ب زور ک نمیتونم خو نمیشه منکه میخوام

ببخشید دیر جواب دادم رفتم برا صبحانه😂 نه بابا تازه یکی دو هفتس اینجوری شدم شیاف چی باید بگیر ...

منم رفته بودم برا صبونه نوش جان نه دیگه استفاده نکردی تا حالا پس بیخیال اش ولی لازمت شد اسمش سیکلوژست این شیاف خارجی ایرانی پروژسترون