2777
2789

چرا جدیدن پسرای مجرد با خانمای مطلقه بچه دار ازدواج میکنن 

پسر همسایمون  26 سالشه با خانمی که 35 سالشه و یه پسر 7 ساله داره ازدواج کرده 

یا نامزد دختر عمم قبل عقد با دختر عمه م با یه زنی که یه دختر 18 ساله داشت دوست بود تو دوران نامزدی دختر عمه م زن به نامزد دختر عمه م زنگ میزنه تا اینکه دختر عمه م میفهمه و طلاق میگیره و پسر هم که 27 سالش بوده میره با همون خانم ازدواج میکنه ویک ماه بعد عروسیشون برای دختر خانمش عروسی میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس پی لیاقتش میره

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

پسره یااعتیادداره یابیکاره بخاطرپول زنه عاشقشه یاموردنادرکه واقعاعاشق هم باشن 

پسرخاله ی منم همسن خودمه ۲۷ خیلی پسرخوبیه ولی متاسفانه انگارازچهرش میزنه چیزی مصرف میکنه رفته بایه زنه بزرگترازخودش حدوداده سال بایه دختربچه ی ۸.۹ساله که داره ازدواج کرده زنه هم هفت خط روزگاره حالا موندن چیکارکنن

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

😔😔😔

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

اگه اختلاف سنیشون زیاد نباشه چه اشکالی داره

مگه دختر مجرد و نمیدن به مرد مطلقه بچه دار

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

چه عیبی داره

به نظرم بهتر از ترویج چندهمسری هست

(طرفداران چندهمسری،یکی از دلایلشون رو این عنوان میکنن که چون تعداد زن بیوه و مطلقه تو جامعه زیاد هست باید یه فکری به حالشون کرد!و به این بهانه مردان متأهل رو سوق میدن به تعددزوجات!)

اگر پسرای مجرد ازدواج بکنن با خانمای بیوه و مطلقه،دهانِ اینا هم بسته میشه

درثانی مگه یه خانم مطلقه گناه کرده که مطلقه شده؟چرا نباید با یه پسر مجرد ازدواج کنه؟مگه چی میشه؟

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹