2777
2789
عنوان

اخلاق های بد شوهر

1204 بازدید | 26 پست

هیچکدوم از ما بی عیب و نقص نیستیم اینو قبول دارین؟ 

من می‌دونم شما خیلی دلتون پاک و شفاف هست مثل یه چشمه ، شما خیلی مهربونید ، فقط توی یه سری مشکلات گیر کردین و نمیدونین باید چکار کنین و خودتونو عذاب می‌دین

عزیزه دلم:

اخلاق های بد شوهرت دقیقا یه امانته ، یه رازه

می‌دونی وقتی بدی شوهرت رو پیش همه میگی چی میشه؟! 

اولین اتفاقی که میفته اطرافیان نسبت به شوهرت یه دید منفی پیدا می‌کنن و مثل سابق تحویلش نمی‌گیرن ، بعد همین موضوع توی رفتار شوهرت با شما تاثیر داره عزیزم 

دومین اتفاق که میفته دیگه هیچوقت نمیتونی بگی من خوشبختم چون تخریبت می‌کنن و میگن تو که شوهرت فلان بود 

عزیزم بدترین حالت ممکن اینه که اون لحظه از شوهرت دلسرد میشی چون داری رفتارهای بدش رو به خاطر میاری ، بعد شوهر از همه جا بیخبر که نمیدونه خانمش به چی فکر کرده از سرکار میاد و با اخم خانم روبه رو میشه و هزار ور فکر و خیال می‌کنه و شروع می‌کنه به گیر دادن

هیچوقت فکر کردی شوهرت اخم شما باعث دغدغه ش میشه چون واسش مهمی ، حتی اگه بروز نده اما مطمئنم باش واسش مهمه

عزیزای دلم من توی زندیگم یه تغییراتی به وجود آوردم که حتی مادرشوهرم بهم گفت تو چکار کردی دختر که اینقدر پسرمون تغییر کرده

شما هم میتونید یه تغییراتی ایجاد کنید ، به اخلاق های بد شوهر به عنوان یک مسئله حل شدنی فکر کنید نه به عنوان یک فاجعه 

شما خیلی قوی تر از اون چیزی هستید که فکرشو میکنید 

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

من یاد گرفتم هر وقت ازش ناراحتم 

براش نامه مینویسم اول از تماااام خوبیاش میگم 

میگم که چقدر حالم باهاش خوبه 

میگم چقدر برای احساس و زندگیمون ارزش‌قائلم 

دوست ندارم‌هیچی این‌آرامشون‌رو‌ بهم بزنه 

بعد دلیل ناراحتیمو‌بهش میگم  

به طرز عجیبی معجزه میکنه 

منم از همین سایت یاد‌گرفتم‌از یه خانم درجه یک🥰🥰🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یاد گرفتم هر وقت ازش ناراحتم  براش نامه مینویسم اول از تماااام خوبیاش میگم  میگم که چ ...

ای جانم مهربون چقدر عالی ، بهترین کار ممکن رو می‌کنی عزیزم میبینی زندگی چقدر شیرین تر میشه

من به اطرافیانم نمیگم مگر اینکه چی بشه فقط به دوستام میگم 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
 چرا خانوما همش باید تحمل کنن ؟؟؟ اقایون میمیرن به،خودشون بیان؟؟؟ در هر حالتی ازدواج کردن حمالی ...

فداتشم آقایون بیرون از خونه کار می‌کنن و خیلی درگیری و مسئولیت دارن ، زن جنسش لطیفه آرامش دهنده ست 

ما توی سرما پیش بخاری و توی گرما جلوی کولر هستیم 

می‌دونم کار خونه هم سختی های خودشو داره ولی گلم 

زن با کار کردن توی خونه شاد و سر حال میشه ، چی لذت بخش تر از این داریم که منتظر باشی عشقت از سرکار بیاد دستپخت. خوشمزه ت رو بخوره

هه خوشبحالت ک این فکرا و کارا حالتو خوب میکنه.. 

اما به من بگو من چیکا کنم به نظرت 

ما اوایل خیلی خیلی خوب بودیم در حدی که حتی فامیلای شوهرم از این رفتارش متعجب شدن و خیلیا هم حسادت کردن و... 

اما الان بعد دو سال زندگی دیگ کاملا از من خوشش ک نمیاد هیچ تازه متنفرم شده... خیلی دوسش دارم اما گاهاً حساسیت هایی ک خودش باعثش شده رو بهش میگم اما همیشه واسم وقت نداره... و بود و نبودم واسش یکیه

من به اطرافیانم نمیگم مگر اینکه چی بشه فقط به دوستام میگم 

شما که حرف نداری عزیزه دل

شما که حرف نداری عزیزه دل

قربونت 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
هه خوشبحالت ک این فکرا و کارا حالتو خوب میکنه..  اما به من بگو من چیکا کنم به نظرت  ما ا ...

گلم یکنواختی بزرگترین مشکل یه زندگیه ، خسته کننده میشه ، یه مطلب آماده کردم تاپیک بعدم می‌ذارم تگت میکنم گلم