دیروز با نامزدم حرف میزدیم توی حرفاش بهم گفت من اینو تاحالا بهت نگفته بودم ولی من دوست دارم زنم شاغل باشه واسه خودش شخصیت داشته باشه توی ساختن زندگی به من کمک کنه به نظرم خانه داری شغل به حساب نمیاد من چیزی نگفتم ولی توی دلم خیلی بهم برخورد و بدم اومد احساس کردم اصلا مردی نیست که بتونم بهش تکیه کنم ...
من هم کار بیرون را تجربه کردم و هم.خانه داری.خداراشکر کارمند که بودم حقوق و موقعیتم خوب بود ولی از وقتی به دلایلی دیگه نرفتم سرکار از همه نظر اوضام عالیم وبه همه دوستام هم توصیه میکنم که بیخیال کاربیرون بشید بهترین کار برای زن همسرداری و بچه داریه.چیزی که از کارمنذی عاید یک زن میشه خستگی ،پیری زود رس
وا معلومه درسته خب دوست داره میخواد واسه خودت هم زندگی کنی
مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد اوهم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎 🤍من یک عدد غواصم🏊🏻♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻♀️🐬🐋 امضام زندگیه خودمه.
تازه من باز کوتاه اومدم گفتم دنبال یه کار نیمه وقت میگردم چون اگه تمام وقت کار کنم دیگه به کارای خون ...
اینکه تو کار بکنی و عاشق پول دراوردن باشی و عاشق استقلال و قدرت و ...اینا به کنار خیلی هم عااالیه.اما اینکه خودش به زبون بیاره و بگه یه قضیه دیگست.حتما جدی بش فکر کن و باش برخورد کن.البته نمیتونی فکرشو عوض کنی.
پس جنگ اول به از صلح آخر از همین اولش با لحن خوب بهش بگو من اهل کار کردن نیستم و اگ شما یکی از معیار های اصلیتونه بهتره الآن از هم جدا بشیم اگ گف آره ک چ بهتر از اولش فهمیدی دیگ مهر طلاق هم تو شناسنامه ات نمیخوره اگ هم گف ن ک دیگ هیچی بعدها هم اگر تو زندگی بهت متلک انداخت میتونی بگی من از اول بهت گفتم میخواستی قبول نکنی
اولا اینکه گفته دوست داره همسرش تو ساختن زندگی بهش کمک کنه چیزه بدی نیست اما ایشون باید همون جلسه خاستگاری نظر شما رو برای کار کردن بیرون خونه میپرسیدن بعدشم شما باید باهم حرف بزنید و ببینید چقدر آقا مسولیت برای انجام کارای خونه رو به عهده میگیرن ؟خودتون چقدر علاقه و توانایی برای کار کردن دارید ؟ در باره پولی که اگه مثلا شما درمیارید چه انتظاراتی دارن؟ چه جور کاری رو آقا قبول دارن که انجام بدید ؟ خودتم باید تبعات کار کردن تو بیرون رو بررسی کنی ببینی آدمی هستی که کشش رو داشته باشی یانه ؟
لذت و قدرت و اعتمعد به نفسی که شغل به خانم میده باهییییییییییییییچی تودنیا قابل مقایسه نیست
درست میفرمایید،هرفردی نظری داره ولی من اینطور ندیدم ودر صورتی که کارمند بودم از همه جهات از شغلم و مزایاش رضایت داشتم ولی خونه داری خیلی بهم چسبید ده سال کارمندی همچین قدرتی به من نداد.الان فکر میکنم که اعتماد به نفسم و قدرتم بیشتره بدون اینکه خسته بشم همه چیز برام مهیاست.