2777
2789
عنوان

ناخنم😭😭

101 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

امروز ناخنم با این رنده ها که سیب زمینی رو ورق میکنه جدا شد

اما هنوز وصله

داشتم موهام رو میبستم یه تار موم گیر کرد بهش دوباره خون افتاد

الآن دیگه بستمش تا به چیزی گیر نکنه

اما نگرانم به نظرتون با رشد ناخنم خون زیرش میره😭😭😭

ببخشید اگر اذیتت شدیدبا این حرف های دل ریش کن

آره عزیزم زمان میبره ولی میره

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

من خون ناخونتو نمیدونم ولی ترجیح میدم الان خون خودتو بریزم اخه خااااهر من این چ تاپیکیه انقد مو. ب مو هم توضیح دادی 

از من غلط املایی نگیرین خستم نمیتونم هی اونا ک اشتباه مینویسمو درست کنم. مررررسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای برا منم این اتفاق افتاد دقیقا یادمه ماه دی سال ۹۸ بود بعد الان تازه رشدش کامل شده 

هیچ وقت خودت نکنش بزار خودش بیفته به مرور زمان بهش دست نزن درکت میکنم خیلی بده😫

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹
معذرت خواستم ولی باز ببخشید به خدا خودم نابودم😫😫😫

عزیزززم راحت باش عیبی نداره فدای سرت اثن عکسشم بذار عیب نداره. خدا کنه زود خوب بشه

از من غلط املایی نگیرین خستم نمیتونم هی اونا ک اشتباه مینویسمو درست کنم. مررررسی اه  
انگشت اشاره امم هست یعنی اصلا یه چیزی برای شما خون زیرشم رفت؟

منم انگشت اشاره ام بود

اون خون زیرش خودش خشک میشه بعد شما حموم میری دستاتو میشوری اون ناخنه هم کم کم لق میشه آب زیرش میره خودش اون خون ها رو شست و شو میده 

خودش به مرور زمان اون خون خشکش میره جوری که اصلا نمیدونی کی رفت

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹
وای ممنون انقدر که ناراحت این موضوع بودم ناراحت ناخنم نبودم😂

😂😂😂😂😂😂