2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

291 بازدید | 41 پست

خانما میشه بیاین بگین چیکار کنم از شر عفونت قارچی خلاص شم دیگه خسته شدم از بس دارو مصرف کردم 

مرسی خداجونم بابت هدیه ای که سه سال انتظارشو کشیدم   

علایمش چیه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتونو باسرکه بشورین چند روز پشت سرهم

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸

پماد کلوتریمازول مصرف کردی؟؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
شاید سیستم ایمنیتون ضعیفه یا دیابت دارید از طرفی شوهر دارید؟ایشون وفاداره؟

آره اینم بگم زخم داشتم هفت ماهی میشه فریز کردم

مرسی خداجونم بابت هدیه ای که سه سال انتظارشو کشیدم