2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوار‌باش عزیزم 

عزیزم برات صلوات فرستادم برام دعا کن❤

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
بعد سقط حتماباید دوره های پریود منظم باشه؟شما بعدش پریود هاتون منظم بود

عزیزم من هنوز پریود نشدم بعد از سقطم چون تا دو سه روز پیش خونریزی سقط داشتم. شما چند روز خون‌ریزی داشتین؟ 

من توقف رشدداشت توی ۸ هفته ولی ۱۱ هفته فهمیدم اواخر بهمن.  تصمیم دارم تیر اقدام کنم

عزیزم شما برای تقویت رحم چیکارا کردین و در حال حاضر کاری میکنین برای زود باردار شدن؟

عزیزم من هنوز پریود نشدم بعد از سقطم چون تا دو سه روز پیش خونریزی سقط داشتم. شما چند روز خون‌ریزی دا ...

منم تا ۴ تا ۵ روز خونریزی زیاد داشتم بعدش تا ۲هفته لک داشتم ۲بار پریود شدم 

عزیزم شما برای تقویت رحم چیکارا کردین و در حال حاضر کاری میکنین برای زود باردار شدن؟

من درگیر بقایا بودم بقایام با پریودم دفع شد بعدش رفتم دکتر. ب خودم و شوهرم پودر سین لس داده و مولتی ویتامین و دارو واسه عفونت ک یکم داشتم. گفت اینارو بخور و یه آز خون کامل بده بعد اگه اوکی بود ازمایشت اقدام کن.

پودر سین لس ب شدت مقویه گیاهیه و گرم. هم زنانه داره هم مردانه توو گوگل سرچ کن خواصش میاد 

من با هزار مکافات توو یه داروخونه پیدا کردم

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍
من درگیر بقایا بودم بقایام با پریودم دفع شد بعدش رفتم دکتر. ب خودم و شوهرم پودر سین لس داده و مولتی ...

من الان ید فولیک استفاده میکنم و ویتامین ث و مولتی ویتامین rinfoltil اون آزمایش خون کی باید داد چند وقت قبل اقدامه؟