2777
2789
عنوان

حرفای بامزه ی شوهرم !!

438 بازدید | 12 پست

بیاین از حرفا و کارای بامزه ی شوهرمون بگیم     

اول خودم :

اونروز به شوهرم گفتم پارچ آب جلوته نریزش ، بعد ریختش همون لحظه !

خنگه دیگه مث بچه ۲ ساله گیج میزنه !  

یبار قرار شد شوهرم دستشویی رو بشوره.... منم خوشحال و خندان رفتم دستشویی دیدم سیخ جوجه جهازم نویه نو....گوشه توالته....برق از سه فازم پرید داد زدم این اینجا چیکار میکنه ؟! .... گفت گذاشتم برا تمیز کردن در توالت 

اون لحظه نمیدونستم بخندم   یا گریه کنم  

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪

فقط ماهيتابه😐👎🏿

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم به دوس پسرم افتاد که اولین شبی که خونم موند صب پاشد لولا دسشویی رو روغنکاری کرد  

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

😂ا نظر من همه كاراش خنده دارن

ولي عيد سال ٩٥رفته  بود تو اتاقي ك توش تراسه درم بسته بود منم داشتم اشپزي ميكردم نگو رفته بود تراس و بشوره من اومدم برم ببينم داره چكار ميكنه صداش نمياد ديدم از زير در اب اومده بيرون

اب گرفته بود ب پنجره ها تراس

همه اتاق و اب گرفته بود😁 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
دوس پسرت خونتون میمونه؟

با اجازتون

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق