سلام من می خواهم در مورد موضوع بچه مهندس با شما صحبت کنم بنده که بگم همه پهباد دانشجویان کار کرد اما مال جواد کار نکرد اونم موقعی که الناز از اون جاش با نگاه خشمگین و هراسی دل چون سیاه بلند شد احتمالا کار او بود یه شعر در مورد این بگم گر خرابی داشتی ز قضائیه ای دارد گر خرابی آمد مشکلی در کار دهری این شعر و خودم ساختم و مورد بعدی اینکه الناز با مبالغه گفت کار ما عالی بود اما یکدفعه امکان داره اعداد و جای ما با یکی دیگه عوض بشه در مورد اینم یه شعر میگم آدما دو چیز دارند ظاهر و باتن یعنی درون ظاهر آدما بعضی ها خوشتیپ یا خوب هستند اما درونشون دارند به تو حسودی می کنند بعضی آدما مثل الناز بی شرف یکم خطر داشت برای جواد اما درونش نابود کردن جواد و اونها را فرستادم برای کار گری بود از هر دو لحاظ هورمون باید جمع باشد
سلام من می خواهم در مورد موضوع بچه مهندس با شما صحبت کنم بنده که بگم همه پهباد دانشجویان کار کرد اما مال جواد کار نکرد اونم موقعی که الناز از اون جاش با نگاه خشمگین و هراسی دل چون سیاه بلند شد احتمالا کار او بود یه شعر در مورد این بگم گر خرابی داشتی ز قضائیه ای دارد گر خرابی آمد مشکلی در کار دهری این شعر و خودم ساختم و مورد بعدی اینکه الناز با مبالغه گفت کار ما عالی بود اما یکدفعه امکان داره اعداد و جای ما با یکی دیگه عوض بشه این ترس اون اون شون میده یعنی یه شعر از ساخت خودم بگم گر مشکلی داشتی خرابی دارد گر مشکلی داری تمام احتمال زندانیت را پیش بگیر از دوست و دشمن تا خورشید و ابر تا آسمان بی کرانی که چون از خوبان دفاع اما ترس دخرند در مورد اینم یه شعر میگم آدما دو چیز دارند ظاهر و باتن یعنی درون ظاهر آدما بعضی ها خوشتیپ یا خوب هستند اما درونشون دارند به تو حسودی می کنند بعضی آدما مثل الناز بی شرف یکم خطر داشت برای جواد اما درونش نابود کردن جواد و اونها را فرستادم برای کار گری بود از هر دو لحاظ هورمون باید جمع باشد