2777
2789
عنوان

از پوشک‌گرفتن

631 بازدید | 108 پست

سلام ،خسته شدم حدود یه ماهه پسردوسالو‌نیممو پوشک‌نمیکنم شبها خشکه کلا،ولی جیششو نمیگه بهم با مکافات میاد میبرمش،،پی پیم بدون استثنا تو شلوار انجام میده،یه راه حلی بگین خودش بهم بگه جیش داره  

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلافه م کرده،،بزور میاد میبرمش دسشویی،،،دسشویی برچسپ بهش دادم چسپونده نقاشی کشیده بی فایده س

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

تصورکن راحت جیششو بهت میگه، و ازته دلت بگو خدایا شکرت😊

چندباراین کارو انجام بده، حله، 

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 

چندسالشونه بچه هاتون

منم یه ماهی هست. پسر اولم خیلی طول کشید. میبردمش تو حموم اب بازی کنه و کلی بازی تا ایشون جیش کنن. کلی رنگ انگشتی و ماژیک میبردم تو حموم. بچه ها اول از پی پی میترسن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
کلافه م کرده،،بزور میاد میبرمش دسشویی،،،دسشویی برچسپ بهش دادم چسپونده نقاشی کشیده بی فایده س

من آبو باز میزارم میفرستم میره بازی میکنه حالا شاید جیشم کرد ولی نمیگه که بعصی وقتاهم جیع میکشه نمیره تو 

خدایا شکرت 🙃

شوهذم میگه دوباره پوشکش کن خودم مقاومت میکنم

براش از این توالت فرنگی کوچولوها بگیر(قصری) بعد تشویقش کن روش بشینه بگو هربار جیش وپی پی کنی بهت جایزه میده ،بعد یه سری وسیله کوچولو یا خوراکی بگیر هربار انجام داد بزار زیر صندلی بگو ببین جایزتو داد،یا بگو هربار جیشتو بگی یه برچسب جایزه میدم بزنی به دیوار دستشویی،،،

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
من آبو باز میزارم میفرستم میره بازی میکنه حالا شاید جیشم کرد ولی نمیگه که بعصی وقتاهم جیع میکشه نمیر ...

اره اینم اینطوریه

من از وقتی دخترم دنیا اومده هزارتا مکافات باهاش داشتم خیلی اذیت شدم اما خداروشکر خداروشکر پوشک و شیر خیلی راحت ازش گرفتم

من دخترم وقتی میخواد بره دستشویی انگار میخوایم بازی کنیم(الان دوسال و دوماهشه دیگه خودش میگه)فقط وقتی سرگرم باشه ب زور باید ببرمش دستشویی خودش نگه می داره.

تا میگه جیش میگم من برم دستشویی میدوم اونم پشت سرم میدوه هرکی زودتر دمپایی بپوشه و...عاشق دستشویی رفتن شده