2777
2789
عنوان

کمک. اسنکم به اسنک ساز میچسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 9450 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم. قبلا چندبار پختم چسبیده. الان اومده راهکار بدین تا این دفعه نچسبه. هنوز آماده نکردم. 

وقتی روغنیش کردی ارد بپاش من. هیچ کدمو انجام نمی دم اصلا نمی چسبه...حکما نباید بچسبه...محتویاتشو زیاد نریز که بخواد بزنه بیرون...ی نون زیر ی نون روی مواد ..چجوری نون می چسبه به قالبه ش اخه 😟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
وقتی روغنیش کردی ارد بپاش من. هیچ کدمو انجام نمی دم اصلا نمی چسبه...حکما نباید بچسبه...محتویاتشو زیا ...

منم موندم والا. البته محتویاتشو خیلی زیاد میریزم

لطفا ی صلوات بفرستین هدیه ب امام زمان❤
به داخلش سس میزنی

اره اول سس میزنم بعد پنیر پیتزا بعد موادم بعد باز پنیرپیتزا بعد نون که داخلش سسیه میذارم.ولی سسم نزنم ک نمیچسبیه😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم موندم والا. البته محتویاتشو خیلی زیاد میریزم

کم بریز عزیزم از حرارت پنیر و.موادش تا حدودی می گیره داخل نون رو لازم نیست انقدر پرش کنی

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
تیکه تیکه در میارم بیرون. اصلا شبیه اسنک نیست😂

خوب تفلوناشو عوض کن. یا نون یه مارک دیگه بگیر. برا من اصلت نمیچسبه مگه اینکه پنیر از داخلش اب بشه بیاد بیرون همون یه گوشش بچسبه که اونم راحت جدا میشه. 

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
تیکه تیکه در میارم بیرون. اصلا شبیه اسنک نیست😂

شما که می خوای مواد نون خیلی پر ملات باشه نباید از اسنک ساز استفاده کنی....نون باگت بگیر خمیر داخلشوخالی کن پرش کن از مواد بذارش تو ظرف پیرکس بعدتو فر برقی یا هر فری که داری قشنگ پنیر برات اب می شه با ملات زیاد..خوشمزه بدون اعصاب خوردی