2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه ۱۰ ماه دارن

80 بازدید | 21 پست

سلام مامانا نماز و روزهاتون قبول باشه

عزیزان دختر من ۱۰ ماهشه و تقریبا از ۷ ماهگی هر ماه ۲تا دندون در اوورده ولی خیلی در طول روز دستشوبی بزرگ میکنه مثلا ردز عادی ۲تا۳بار روزایی ک دندون در میاره ب روزی ۶بار هم رسیده ب نظرتان این طرز کار کردن شکمش عادیه اطرافیانم بهم گفتن غذاشو کمتر کن این کارم کردم اما تاثیری نداشت واقعا نگرانم اگر تجربه ای دارید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه وقتی دندون در میاره شکمش خیلی کار میکنه و شاید اسهالم بگیره طبیعیه عزیزم 

منم پسرم ۹ ماهشه دیروز ۲ تا دندون پایینش در اومد بالاییها چند وقت دیگه در میاد؟؟؟

پسر من وقتی به دندون میافته اسهال میشه، وای اینکه بچه شما زیاد پی پی میکنه چه مشکلی داره؟ اتفاقا خوب ...

آخه میگم یه وقت تو رشدش تاثیر بزاره خوب هر چی میخوره دستشویی میکنه هیچی گوشت تنش نمیشه

بچه وقتی دندون در میاره شکمش خیلی کار میکنه و شاید اسهالم بگیره طبیعیه عزیزم  منم پسرم ۹ ماهشه ...

والا دختر من دوتا پایین بهمن در اوورد دوتا بالا اسفند فروردین دوتا پایین اردیبهشت همین چند روز پیش دوتا دیگ بالا در اوورد

دختر منم ده ماهشه و همینطوری شده. البته اسهال نیست. اما مقدار حجم مدفوعش کم تعداد دفعش زیاد شده. روزی 6 تا 7 بار . من قره ی اهن و ویتامینشو دو روزه عوض کردم . جو پرک رو به غذاش اضافه کردم یه خرده بهتر شده

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
دختر منم ده ماهشه و همینطوری شده. البته اسهال نیست. اما مقدار حجم مدفوعش کم تعداد دفعش زیاد شده. روز ...

البته الان شش تا دندون داره . 7 و 8 هم لثه اش ملتهبه.

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد