2777
2789
عنوان

موهای زائد

8745 بازدید | 34 پست

خیلی خیلی شرمندم ولی شما هم اطراف مقعد موی زائد دارید یا فقط من اینجوریم؟ اگه دارین چجوری تمیز میکنین؟؟

بازم معذرت می خوام 

می خوام برم لیزر کسی مرکز لیزر خوب نمی شناسه تو اصفهان

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم

همين مونده نحوه شيو كردنمونو بگيم!😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیرا خصوصیه تو سایت عمومی چجور بگیم

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

تا وقتی لیزر پیدا کنی از پودرموبر استفادع کن  

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

برای رفع موهای زاعد مقعد ،پودر موبر بخر از داروخونه ،با اب یک پنجم لیوان اب قاطی کن بمال به مقعدت ،۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کن خشک شه بعد بشور 

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
برای رفع موهای زاعد مقعد ،پودر موبر بخر از داروخونه ،با اب یک پنجم لیوان اب قاطی کن بمال به مقعدت ،۵ ...

درست تمیز نمیشه کلافه شدم می خوام برم لیزر ارزش داره برم مرکز خوب سراغ داری

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم