2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بورس😑

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بده تا بدم😐

کسب درامد از باغبانی خانگی  کسب درامد از نگهداری روزانه سالمندان چندین تای دیگه هم هست بقیه بگن منم بگم 😁

خرید اینترنتی پرداخت درب منزل 3ell.ir cu.sabzgostar.net
دیشب یه خانمی میگف سبزی میخرم تمیزپاک میکنم بسته بندی میکنم بسته ای ۴ میدم و خیلی راضی هم بود

خیلی کار پر درامدیه

اصلا از بورس خوشم نمیاد قماری بیش نیست 😉

من خوشم میاد درآمد حلاله😄

حتی داییم که حقوق کار تو بانکو حرام میدونه تو کار بورس هست😊

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من نمیگم رابرت کیوساکی مشاور کاخ سفید میگه 

جریان گوشت و گربس که دستش بهش نمیرسه چرت گفته 

شاخص بورس ایران برعکسه کل جهان اقد رشد داشته که همه کشورای خارج تقاضای سرمایه گذاری تو بورس ایران رو دادن

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
جریان گوشت و گربس که دستش بهش نمیرسه چرت گفته  شاخص بورس ایران برعکسه کل جهان اقد رشد داشته که ...

این کار دولته کوکا می خواد پولا رو از خونه ها بکشه بیرون صبرش بدین بعد ببینین 

من بازاریابی شبکه ای هم دوست دارم ولی همسرم نمیذاره برم 

من کارای اینجوری دوست دارم کارایی که جسم ادمو خسته میکنه نه تواناییشو دارم نه اعصابشو

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...