2777
2789
عنوان

سوتی فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 69 پست
بچه هافعلا خداحافظ بچه ام بیدارشدمن که نمیتونم مثل کیمیابچه بزرگ کنم ولی برم تلاشمابکنم شایدمثل بقیه بتونم بچه بزرگ کنم
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
هیچی ضایع تر از این نبود که دکتره گفت نوزاد حالت تهوع داره بعدم کیمیا باند رو که از پیشونیش باز کرد حتی خراش هم نداشت.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایپیتزامخلوطفیلمهایترکی بهشعور بینندهتوهین نمیکنن؟ فیلمهایترکی که همش کلا سرتا پا توهینه عزیزم انقدرم موشکافانه نگاه نکنید بابا اشتباه ممکنه پیش بیاد بعدشتو اینده فیلم دیدین چرا قءضاوت میکنید شاید تو اون زمان که تولد گرفتن نبوده قبل یا بعدش بوده ازادی خرمشهر فقطمنءظرین هر روز یه چیز جدید از کیمیا در بیاریدا
این فیلم که خیلی سوتی داره ولی وقتی دست اندکاران صداوسمیا خودشون بخوان هی تعریفش رو میکنن هی از خوبیهاش میگن. دقیقا من هرشب نگاه میکنم و کلی ایراد توش پیدا میکنم ... یکیش همین دختر بچه سه ساله که به جا یکساله گذاشتن.... یکیش همین مقنعه خاکستری کیمیا!!!! اخه اینا که مد دهه هشتاده نه دهه ۶۰
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
کیمیا تیپ معلم خوشتیپای زمان مدرسه رفتن ما رو داره من مامانم زمان جنگ محصل بوده عکساش هست اکثرا مقنعه ج چونه دار داشتن با مانتوهای گل و گشاد.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  
بقول دوستمون دیالوگ های بازیگرا واقعا روشون دقت نشده..... مثلا بارها شنیدم ارش گفته" فک کن..." اخه این لحن حرف زدن الان زیاد شده اونموقع کسی بعید میدونم اینجوری حرف زده باشه. حرفاشون کاملا امروزیه.
تو این فیلم خیلی سعی شده صحنه های جنگ خرمشهر رو بخوبی به تصویر بکشه.... اما بنظر من موفق نیست. چون بنظرم دقیقا تقلیدی از فیلم "روز سوم" " گل پامچال، و یه فیلم دیگه که اسمش بادم رفته خسرو شکیبایی توش بود و اسم دختربچه کیمیا بود هستش