2777
2789
عنوان

اونایی که پلی کیستیک هستن و باردار شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون منفیه برا دیشبه اومی که هاله انداخته امروز صبح با اولین ادرار

هاله نیست بی بی چکت خرابه باید یکی دیگ بزنی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
شما روی چه حسابی میگید

اگه بیبی هاله بندازه احتمال بارداری خیلیه ،برای همین میگم دوروز دیگه تکرار کن که اگر احیانا بیبی چک قبلی خراب بودو هاله انداخته این دیگه نتیجه درست رو بگه

Silenc says a lot more than you think 🤍
اگه بیبی هاله بندازه احتمال بارداری خیلیه ،برای همین میگم دوروز دیگه تکرار کن که اگر احیانا بیبی چک ...

فردا میرم یه دونه دیگه میخرم که پس فردا صبح زود امتحان کنم.البته من امروز 25پری هستم تازه

فردا میرم یه دونه دیگه میخرم که پس فردا صبح زود امتحان کنم.البته من امروز 25پری هستم تازه

من پلی کیستیک بودم.شده بود کاذب برام بعد ی ربع هاله انداخت.ولی شما برای مثبت بودن زیر 5دقیقه همیشه هالش قابل اطمینانتره

سلام دوست عزیز اسفند۹۸دکترزنان منو فرستاد سونو گفت تنبلی تخمدان داری برو بعد ۶ماه اقدام اگرحامله نشدی اونوقت بهت قرص میدم .منم فروردین اقدام کردم .دیروز رفتم آزمایش نی نیم تازه رفته تو هفته ۷.واینکه منم ۵روز بعد پری بی بی چکم هاله انداخت یه هفته شد قشنگ یه خط پررنگ افتاد

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹