2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

73 بازدید | 17 پست

بچه ها من امروز مجبوری رفتم بهداشت بعد نزدیک چند نفر وایستاده بودم، که بعدا فهمیدم صف داروی کروناست   ممکنه گرفته باشم یعنی؟  ماسک فی لت ر زده بودم ولی.

خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ماسک داشتی نگران نباش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اما الان گلوم میخاره    

اگر خدا نکرده گرفته باشی که به این سرعت خودشو نشون نمیده... بعدم فکر نمیکنم توی صف داروی کرونا خود بیمارها بیان بایستن احتمالا اقوامشون کسی که سالمه... 

روزانه از کنار هزار نفر رد میشیم که شاید کرونا داشته باشن

چجوری مبتلا بشی؟

کنارت که عطسه و سرفه نزدن توام اومدی خونه لباسات بشور 

دوش بگیر خیالت راحت شه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
آخه رفتم تو هی کاغذ بازی شد، حتما اونا هم به اینور و اونور دست زدن دیگه

دست بزنن تو اگه دستتو به همونجا بزنی بعد بکنی تو چشات یا دهنت یا دماغت مبتلا میشی اینکارو کردی؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

گلوم یه جوریه    

وای مایعات بخور اب نمک لیمو قر قره کن تا اگه تو گلوته رف بشه زود باش

اگه بره تو ریت کارت ساخته اس ولی انشالله چیزی نیس حالا تو درمان کن زرر نداره

دست بزنن تو اگه دستتو به همونجا بزنی بعد بکنی تو چشات یا دهنت یا دماغت مبتلا میشی اینکارو کردی؟

نه والا. فقط از کاغذا میترسم، چون آوردم گذاشتم تو ماشین. وای خدا لعنت کنه این مدل مدیریت رو  ببرن دم خونشون دارو بدن خب، یا الکی ما رو نکشونن بهداشت

خیلی