2777
2789
عنوان

اونایی ک حقوق میخونن و وکیلن بیان

87 بازدید | 7 پست

کسی هست؟

راضی هستین از درامد و بازارکارش

وکالتیا حقوقتون حدودا چقدره؟

نظرتو‌راجب حقوق بین الملل و مهاجرت به کانادا چیه؟

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا دانشجو حقوقم ان شاالله در اینده یه وکیل خوب میشم☺️

چندسالتونه؟شمام خانومی دیگه؟ 

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

باید به شغل وکالت علاقه داشته باشی که بتونی یه سری مشکلاتش رو تحمل کنی 

استعداد و فن بیان و اعتماد به نفس هم داشته باشی که بتونی موکل جذب کنی و طرف بهت اعتماد کنه و تو دادگاه دفاع کنی 

درامد هم بسته به خودت و نوع ارتباطاتت داره 

من میشناسم کسی رو که اندازه یه کارمند هم درامد نداره ولی میشناسم کسی رو که درامد خیلی بالایی داره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم