2777
2789
عنوان

خانم ها که سزارین شدین کمک کنید فردا نوبت سزم استرس دارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 89 پست
میگن بعد عمل شکمو میان فشار میدن اگه بگیم تو اتاق عملم انجام میدن؟؟ چون بی حسه متوجه نمیشیم بهتره&n ...

تو اتاق عمل فشار مبدن 

تازه من وقتی اومدم بخش تا عروب بازم بی حس بودم

و پمپ درد هم داشتم

هر چفدر فشار دادن درد نداشتم‌

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همرا فقط همیرم هست کس دیگه ای ندارم😢عمل کلا چقدر طول میکشه

ی ربع بچه رو در میارن میبرن بعد بخیه زدنم بیس دقیقه اینا میکشه بعدشم نیم ساعت ریکاوری نگه میدارن بعدش میری بخش خوده عملحدود ۳۵ دقیقه طول میگشه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
ااااا یعنی شوهرم نمیتونه اخه کسی ندارم 😭

ن بچه کوچیکه نمیتونه بشورتش تورو جابه جا کنه بچه ضعیفه اول شیر ب زور میخوره میپره گلوش

دخترم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم انشالله بسلامتی بیای بغلمون😘😘😘
اره اما زیاد درد نداره قابل تحمله  سخت ترین قسمتش اونه که بعد۱۲ساعت از تخت بیای پایین قدم بزنی ...

اولشووو رد کنیم به عشق نی نی خدا توان بده پایینم میام راه بریم دیگه تمام سختی ها رو باید کشید

اصلا نترس من انقد استرس داشتم هی میخواستم دعا بخونم صلوات بفرستم اما یادم نمیومد چطوری بگم🤣 سوند د ...

پمپ درد رو خودشون وصل میکنند یا خودمون باید بخریم؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
انقدر اسون واقعا فکر کنم فردا زایمان کنم بیام از خجالت یه تاپیک عذر خواهی بزنم 😂خیلی صحبتا تون ارام ...

استاتر..

چند هفته هی الان دقیق؟؟

چطور داری سزارین میشی مگه طبیعی نمیگن اول دکترا؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

[QUOTE=148421735]استاتر.. چند هفته هی الان دقیق؟؟ چطور داری سزارین میشی مگه طبیعی نمیگن اول دکترا؟؟[/QUOTEعزیزم من ۱۵ اردیبهشت زایمان کردم خداروشکر سر شدم آسون بود طبیعی میگن ولی بچه ام آنقدر درشت بود باید سزارین میشدم بعد دکترایی هستن که پول می‌گیرد سزارین میکنن