2777
2789
عنوان

تکنسبن اتاق عمل

8896 بازدید | 119 پست

بچه ها من باتوجه به درصدای ازمون های سنجش وقلمچی وکنکورای سالای قبل که زدم رتبموتخمین زدم وامکان قبول شدن تورشته اتاق عمل رو احتمال ۹۰درصدبه بالا دارم هرچندهدفم یه رشته دیگه بود ولی خیلی ادم حساس وروحیه عاطفی احساسی دارم به نظرتون این شغل میتون مناسب باشه برای من وصحنه های دلخراش جراحی بعدازیه پروسه زمانی عادی میشه برام اتاق عملی ها ممنون میشم راهنمایی بفرمایید وهمین طورکسایی که دور واطرافشون همچین موردی دیدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتاق عملی ام  واسع ما که عادی شده

راحت کار گیرتون اومد؟

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

داری هوشبری میخونی یا هنوز کنکور ندادی من ای سی یو کار میکنم 

هنوز ندادم ولی پارسال ازادقبول شده بودم نرفتم امسال واس دولتی رشته بهترشرکت کردم.ولی واقعا میترسم کم بیارم زیراین فشارهای روحی

من تو نوبت طرحم یه بار نوبتم شد مامانم نذاشت برم دوباره از اول رفتم تو نوبت😣 تلاشم اینه بخشای دا ...

راسته که میگن یه طرحی گذاشتن اگه تا چهار ماه نری طرح دیگه نمیشه واسه طرح شرکت کرد؟

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من تو نوبت طرحم یه بار نوبتم شد مامانم نذاشت برم دوباره از اول رفتم تو نوبت😣 تلاشم اینه بخشای دا ...

چقدر تو نوبت طرح بودی؟؟؟ میتونم بپرسم کدوم شهر هستین؟؟؟ من خیلی دانشجو ام ولی خیلی نگران طرحم