بچه ها من باتوجه به درصدای ازمون های سنجش وقلمچی وکنکورای سالای قبل که زدم رتبموتخمین زدم وامکان قبول شدن تورشته اتاق عمل رو احتمال ۹۰درصدبه بالا دارم هرچندهدفم یه رشته دیگه بود ولی خیلی ادم حساس وروحیه عاطفی احساسی دارم به نظرتون این شغل میتون مناسب باشه برای من وصحنه های دلخراش جراحی بعدازیه پروسه زمانی عادی میشه برام اتاق عملی ها ممنون میشم راهنمایی بفرمایید وهمین طورکسایی که دور واطرافشون همچین موردی دیدن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
من تو نوبت طرحم یه بار نوبتم شد مامانم نذاشت برم دوباره از اول رفتم تو نوبت😣 تلاشم اینه بخشای دا ...
راسته که میگن یه طرحی گذاشتن اگه تا چهار ماه نری طرح دیگه نمیشه واسه طرح شرکت کرد؟
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی