2777
2789

سوزش ویکمی خارش داخل واژنم دارم.ترشحات بی رنگ یا سفید رنگم دارم معذرت میخام داخل واژنم سیری ترشحات به اصطلاح پنیری وجود داره .نمیتونم توی این اوضاع دکتربرم .بنظرتون عفونت قارچی چیه؟برای درمانی چه دارویی بخرم؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

یعنی کسی نیست

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

عزیزم عفونت داری...اگ باردار نیستی عنبر نسا دود بده..خودتو با اب و جوش شیرین بشور خشک کن..تو اب نمک بشین..تند تند مایعات بخور دستشوییتم نگه ندار اصلا.داروخونم اگه بری کمکت میکنن چ دارویی مصرف کنی

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم دکتر بهم پماد ازیترو مایسین داد یه هفته استفاده کردم خوب نشدم ولی چهار پنج شب عنبرنسا دود دادم خوب شدم ،من نمیگم شماام انجام بده من این کارو کردم عالی بود 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
من رفتم دکتر بهم پماد ازیترو مایسین داد یه هفته استفاده کردم خوب نشدم ولی چهار پنج شب عنبرنسا دود دا ...

آزیترومایسین رو برا عفونت باکتریایی میدن...برا قارچی کلوتریمازول میدن

آزیترومایسین رو برا عفونت باکتریایی میدن...برا قارچی کلوتریمازول میدن

اره ،من کلی گفتم که با دارو شیمیایی جواب نگرفتم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲