2777
2789
خیلی طولانی شده خستم خیلی

پس من بدبخت چی دقیقا هرشب به شوهرم همین حرف و میزنم میگم ـحالت تهوع و بدحالی ایم طولانی شده اصلا بارداری م طولانی شده خیلی ازیت میشم الا ۶ماهه چه روزهایی بدی و گذورندم اه اه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنج ماه خیلی زیادهه

من از،هفته۷شروع،شد حالت تهوع بهم گفتن رفتی تو ۳ماه درس میشی ماهم به امید ماه ۳تحمل گردیم تقا ۳شد دیدیم ن داریم بدتر میشیم بو گفتن اینا اوج ش هس برای ۴درس خلاصه تا ۶منو کشوندن الا قول ۷دادن 😬منم دیگه حرف شونو باور ندارم گفتن بچه تکن بخوره دیگه تمومه ولی ن نشت فقط خدا گمک مون کنه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
حالا من خداروشکراصلا اذیت نمیشم حالت تهوع هم ندارم

خداروشکر خوش به حالت 

من از،هفته۷شروع،شد حالت تهوع بهم گفتن رفتی تو ۳ماه درس میشی ماهم به امید ماه ۳تحمل گردیم تقا ۳شد دید ...

من بارداری اولم تا شب زایمانم تهوع داشتم

الان یه کم بهتر شدم خدا رو شکر 

ولی خوب فشارم بالاست اون هم نگرانم می کنه

آره فعلا دوتا اسم انتخاب کردیم احتمالا همینا بشه..آروین وآرین.

آروین اسمه بچه خواهرمه خیلی قشنگه😍داداشش هم آبتین اسمشه انشالله به سلامتی بغلشون کنی😍😘

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
مرسیی عزیزم😘😍

😘❤

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌