پس من بدبخت چی دقیقا هرشب به شوهرم همین حرف و میزنم میگم ـحالت تهوع و بدحالی ایم طولانی شده اصلا بارداری م طولانی شده خیلی ازیت میشم الا ۶ماهه چه روزهایی بدی و گذورندم اه اه
عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم کنی☺مر۳۰
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من از،هفته۷شروع،شد حالت تهوع بهم گفتن رفتی تو ۳ماه درس میشی ماهم به امید ماه ۳تحمل گردیم تقا ۳شد دیدیم ن داریم بدتر میشیم بو گفتن اینا اوج ش هس برای ۴درس خلاصه تا ۶منو کشوندن الا قول ۷دادن 😬منم دیگه حرف شونو باور ندارم گفتن بچه تکن بخوره دیگه تمومه ولی ن نشت فقط خدا گمک مون کنه
عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم کنی☺مر۳۰
آره فعلا دوتا اسم انتخاب کردیم احتمالا همینا بشه..آروین وآرین.
آروین اسمه بچه خواهرمه خیلی قشنگه😍داداشش هم آبتین اسمشه انشالله به سلامتی بغلشون کنی😍😘
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌