2777
2789

بچه ها هرکی هر کار طبیعی ک واسه زیباییش انجام داده و تاثیرشو دیده بگه اما حتما کارایی ک انجام دادین و نتیجه ام گرفتین بگین

خب اول ازخودم شروع میکنیم:

۱_ یخ گلاب واسه بستن منافذ باز صورتم و طراوت پوستم

۲_ی جای ریمل قدیمی و کامل شستم و  میزم تو وازلین و ب ابرو و مژه هام میزنم و الان بعد یک هفته مژه ها و ابروهام ب حد قابل توجهی بلند و زیبا شدن

۳_خوردن روزی ۷ فندق و۷ بادام برای پر شدن سریع صورت و بالا اومدن گونه ها

بازم یادم اومد میگم شماهام بگین

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخ گلاب چیه؟ 

توی جا یخیای کوچولو یاهرچی ک داری گلاب بریز بزار فریزر بعد ک یخ شد و خودشو بست رو پوستت دورانی ماساژ میدی

ی سری ی کرم مرطوب کننده درست کرده بودم یادم نمیاد چطوری بود ولی عالی بود..ولی روغن ارگان واسه مو خیلی خوبه😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

اسی لایک میکنی❤🤗

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
سفیده ی تخم مرغ خوبه 

برای سفت شدن پوست؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
ی سری ی کرم مرطوب کننده درست کرده بودم یادم نمیاد چطوری بود ولی عالی بود..ولی روغن ارگان واسه ما خیل ...

ممنون از راهنمایی کاملت😂😂😂😂

توی جا یخیای کوچولو یاهرچی ک داری گلاب بریز بزار فریزر بعد ک یخ شد و خودشو بست رو پوستت دورانی ماساژ ...

مررسی❤

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

پیاده‌روی چند ماهه هر روز در طبیعت    و حرکات کششی   و  خوردن خوراکیهای طبیعی باعث شد بدنم پر وسفت بشه.  پوستم عالی.  ریزش موهام قطع.  روحیه بیست.   اعتماد به نفسم خیلی بره بالا.  خواب خوب آرامش  .

ممنون از راهنمایی کاملت😂😂😂😂

😁😁قابلتو نداشت

دیگه جونم واست بگه اب زیاد خوردنم واسه پوست خوبه😁